Word Vriend van Hottentotten!

htt facebook cover 2017 alt1b

Beste leden,

Wij organiseren zoals jullie weten ook dit jaar weer het Hottentotten Hockeytoernooi! We zijn op zoek naar mensen die Hottentotten een warm hart toedragen en Vriend van HTT willen worden. Hiervoor krijgt u een avond de mogelijkheid om met de TOCO te brainstormen over Hottentotten en aan de vooravond van het toernooi krijgt u een uitnodiging voor de exclusieve Vriend van HTT borrelavond. Tijdens deze avond krijgt u een goodiebag mee om Hottentotten flitsend door te komen en maakt u kans op een Indian Maharadja hockeystick! Dit alles kost u € 15,00 per jaar en hiermee draagt u ook een steentje bij om wederom van Hottentotten een succes te maken! De HTT brainstormavond zal plaatsvinden op donderdag 9 maart 2017 en de Vriend van HTT borrelavond is in 2017 op donderdag 1 juni.

Heeft u interesse stuur dan een mailtje of vul een van de formulieren in op de hockeyclub.

Groetjes, de TOCO.

htt flyer 2017 alt2

PS. Nieuwsgierig, kijk dan op www.hottentotten.nl