Scheidsrechters, geslaagd

Voor de examens van clubscheidsrechter op 02 en 04 juni werden 71 leden in de categorie A- en B-jeugd uitgenodigd. Aan de examens hebben uiteindelijk 46 leden deelgenomen met als resultaat 28 geslaagden en 18 leden die het aan het begin van het nieuwe seizoen een nieuwe kans zullen krijgen.

20150616 scheidsrechter
De deelnemers moesten 30 vragen beantwoorden, waarvan vijf vragen betrekking hadden op zaalhockey. Bij 8 fouten of minder was men geslaagd. Het minste aantal fouten bedroeg 1 en het meeste aantal fouten bedroeg 20. Het gemiddeld aantal fouten lag met 8,73 boven de norm voor slagen.

De cursus werd als beste afgerond door Faifoo Spitz. De overige geslaagden zijn: Aukje van den Akker, Danique Beijers, Famke Goossens, Siem van Haren, Louis Holtman, Eef van der Meij, Pleun Meurs, Nienke Peeters, Anouk Peters, Bas Receveur, Lotte Schouren, Eefje Steijn, Fleur Vervoort, Jolie de Vriend, Jade Westra, Daan de Brouwer, Ceryl Cremers, Sanne van Erp, Dries Hawinkels, Lynn Langen, Thomas Langerak, Bodine van Lier, Elsa Opheij, Sanne Peeters, Linn van Rensch, Shivanie Sewraij en Manouk Theloy.
Wij feliciteren hen van harte en wensen hen veel plezier toe bij het begeleiden van wedstrijden.

De scheidsrechterskaarten zijn aangevraagd via de KNHB. Zodra deze binnen zijn zullen de geslaagden per e-mail worden geïnformeerd.
De arbitragecommissie.