Competitie 2015-2016

De competitieleiding van de KNHB is druk bezig met de voorbereiding voor de competitie 2015-2016. Rond 15 augustus verschijnen de wedstrijdschema’s in de standenmotor van de KNHB en zijn ze ook terug te vinden in de app van Hockey.nl.

De jeugdteams starten op zaterdag 5 september met oefenwedstrijden tegen Venlo en/of Blerick. De jongste jeugdteams spelen die dag oefenwedstrijden onderling, dus alleen tegen andere Tegelse teams. Het schema hiervan is binnenkort op deze website te vinden. De competitie voor de jeugd start op zaterdag 12 september, overige speeldata zijn 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober, 7, 14, 21 en 28 november en indien er heringedeeld gaat worden in de poule ook 5 december (coaches worden hierover geïnformeerd).

De senioren spelen de eerste wedstrijden op 13 september, overige speeldata zijn: 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november. Senioren die oefenwedstrijden in Tegelen willen spelen dienen deze aan te melden via wss@tegelsehockeyclub

Verzoeken m.b.t. aanvangstijden op bepaalde speeldagen kunnen nu al gestuurd worden. Verzoeken dienen uiterlijk 22 augustus binnen te zijn! Voor de jeugd naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en voor de senioren naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.