THC zoekt een nieuwe trainer!

Ter versterking van ons trainersteam zijn we op zoek naar een professionele hockeytrainer voor de diverse jeugdcategorieën.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een trainer/trainster voor de diverse jeugdcategorieën. We zijn op zoek naar een trainer die:

- het talent heeft om de zich de trainingsinhoud eigen te maken en over te brengen op de teams;

- de technische bagage heeft met oog voor details en dit in kan zetten om de spelers en speelsters van selectie- en breedte teams te verbeteren;

- een bijdrage levert aan de ontwikkeling en de uitrol van een jeugdbeleidsplan dat aansluit op de gestelde en prestatieve doelen;

- beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

De Tegelse Hockeyclub is een club met ambitie en met de komst van het derde veld zijn er ook meer mogelijkheden om deze ambities meer vorm te geven. Wij bieden de nieuwe trainer:

- een gemotiveerde en sfeervolle werkomgeving met veel potentie en ambities;

- een uitgebreid urenpakket (20-24 uur) tegen een marktconforme vergoeding.

Ga jij de uitdaging met ons aan? Of heb je nog vragen, of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Ellen Laumans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(bestuurslid Tegelse Hockey Club)