Wedstrijd- en scheidsrechterplanning

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de wedstrijdplanning en scheidsrechtersplanning. Voor de jeugd zijn alle tijden tot en met 17 oktober ingevoerd en zichtbaar, voor de senioren tot en met 1 november. Aangezien we nu nog niet precies weten wanneer het waterveld veld klaar is en er bij de jeugd altijd deels wordt heringedeeld, wordt gewacht met de rest te plannen tot half oktober.

De scheidsrechtersplanning is gereed tot en met 20 september en al gestuurd naar de aanvoerders en coaches. De planning tot en met 1 november wordt komende week afgerond en ingevoerd op de website.

De scheidsrechterplanning voor de oefenwedstrijden op zaterdag 5 september is hier te vinden. De planning voor de competitiewedstrijden is te vinden onder scheidsrechters.