Geslaagd

Op woensdag 21 oktober was het tussen 19.00 en 21.00 uur druk in de kantine met leden die hebben deelgenomen aan het examen voor clubscheidsrechter. Het was voor de tweede keer dit jaar dat het examen werd afgenomen.
Voor het examen waren 88 leden uitgenodigd. Uiteindelijk hebben 52 leden ook daadwerkelijk deelgenomen aan het examen. Een opkomstpercentage van 59% [examen juni: 65%].

De deelnemers moesten 30 vragen beantwoorden, waarvan vijf vragen betrekking hadden op zaalhockey. Bij 8 fouten of minder was men geslaagd. Van de 52 deelnemers hebben 30 deelnemers het examen met goed gevolg afgesloten.
Zij zullen op korte termijn hun scheidsrechterspas ontvangen. Vooruitlopend hierop ontvingen zij een scheidsrechtersfluit met koord.

Om aan te geven dat het bestuur het belangrijk vindt dat ieder lid zijn/haar scheidsrechterskaart haalt, was in een drietal
categorieën een kleine attentie beschikbaar gesteld voor degene die als beste zou slagen in die categorie. Bij de seniorleden scoorden Frans Seijsener [HVC], Peter Thijssen [HVC] en Ruud Bongaarts [HVD] met elk 1 fout het best. Bij de A-jeugd hadden Pleun van Haren [MA1] en Jamilla Braem [MA2] de beste score, met elk 3 fouten. Bij de B-jeugd kwam Carlijn Smeets [MB2] met 2 fouten als beste uit de bus.

Voor het team met het hoogste slagingspercentage had de barcommissie van THC een rondje voor het hele team beschikbaar gesteld. Voorwaarde was wel dat van het team minimaal 7 leden moesten deelnemen aan het examen. Hiervoor kwamen slechts twee teams [MB2 en MB3] in aanmerking. Beide teams hebben met 11 personen deelgenomen. Uiteindelijk won MB2 met een slagingspercentage van 82% [!!!!] het rondje voor het hele team.

Wij feliciteren alle geslaagden en wensen hen veel plezier toe bij het begeleiden van wedstrijden.

Voor een lijst met alle geslaagden klik hier.

De scheidsrechterkaarten zijn aangevraagd via de KNHB. Zodra deze binnen zijn zullen de geslaagden worden geïnformeerd.

De arbitragecommissie.