Scheidsrechters gezocht

Het Valuascollege is op zoek naar scheidsrechters voor twee schoolhockeytoernooi die in het voorjaar worden georganiseerd in de gemeente Venlo

Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste, jaarlijkse terugkerende, schoolsportcompetitie voor en door scholen en leerlingen in het voortgezet onderwijs (voorheen: Mission Olympic). Olympic Moves is een initiatief van NOC*NSF, de KVLO (Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding ), Coca-Cola en Zilveren Kruis. De competitie start met de selectiewedstrijden op de scholen. Vervolgens vinden er door het hele land regionale finales plaats in 16 verschillende sporten. De winnaars van de regionale finales gaan door naar de landelijke finale, Olympic Moves The School Final, op 10 juni 2016 in Amsterdam.

Het doel van Olympic Moves is om jongeren tussen de 12 en 19 jaar binnen de schoolomgeving kennis te laten maken met diverse vormen van sport en het plezier van sporten met elkaar te laten ervaren.

Op dinsdag 29 maart vindt er een Olympic Moves Regionale Finale Hockey plaats in Venlo

De organisatie ligt in handen van docenten LO van het Valuascollege

Voor de regionale finale van het Hockey zijn wij op zoek naar scheidsrechters, die willen helpen dit evenement tot een succes te maken voor de deelnemers! Er wordt gespeeld in verschillende zowel jongens als meisjes.

Datum: Dinsdag 29 maart

Locatie: VHC Venlo en THC Tegelen

Categorieën: Alle categorieën, jongens en meisjes

KNHB Schoolhockeytoernooi

Voor het 14de jaar organiseert de KNHB, samen met 50 enthousiaste verenigingen, de Nationale Schoolhockeycompetitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs. Ook dit jaar wordt de Nationale Schoolhockeycompetitie weer georganiseerd. De voorronden vinden regionale plaats op vrijdag 15 april 2016. De finale vindt plaats op vrijdag 13 mei 2016 (categorie Jong) en dinsdag 7 juni 2016 (categorie Oud) in het Amsterdamse Bos.

Net als ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste scheidsrechters. Als scheidsrechter ontvang je een polo om in te fluiten, een lunch en consumpties, reiskosten, een gezellige dag met collega´s uit het district en veel enthousiaste scholieren die graag onder jouw leiding willen hockeyen! De Nationale Schoolhockeycompetitie 2016 mag je dus niet missen!

Datum: Vrijdag 15 april

Locatie: THC Tegelen

Categorieën: Meisjes oud en meisjes jong

Ben je bereid een of beide dagen te komen fluiten (een dagdeel is ook prima!)? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.