Hottentotten komt eraan!

Beste THC’ers,

Over ongeveer 8 weken zal alweer de 27e editie van het Hottentotten Toernooi bij de Tegelse Hockey Club gaan plaatsvinden, om precies te zijn van 13 tot en met 16 mei aanstaande. Wij als TOCO zijn al geruime tijd bezig met het opzetten hiervan en wij hebben er al heel veel zin in.

Hottentotten is vernieuwd; zo duurt het dit jaar geen 2 nachten maar mogen de deelnemers voor het eerst 3 nachten blijven slapen en gaat het feest op zondag zo lang mogelijk door weliswaar in de Galerie in Venlo maar hopelijk met zo veel mogelijk deelnemers, niet deelnemers en THC’ers, zo is ook de grote tent in een nieuw moderner jasje gestoken, hebben we niet alleen op zaterdagavond een band maar ook op zondagmiddag en we hebben vandaag de bevestiging gekregen dat met een bijdrage van het bestuur van THC een oude bekende van THC én HTT komt optreden op de zaterdagmiddag :-D Een programma vol met nieuwe dingen en entertainment.

Dit jaar kun je voor het eerst ook vriend worden van Hottentotten. Dus ben je nog geen vriend maar draag je Hottentotten wel een warm hart toe dan kun je nog steeds vriend worden voor € 15,00 per jaar, je krijgt er een Hottentotten Goodiebag voor terug, je zult een uitnodiging ontvangen voor de brainstormavond en voor de exclusieve Hottentotten vriendenborrel. Heb je interesse spreek (een van) ons dan aan op de club of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor wat betreft de planning staat al veel vast en nu dat de tweede seizoenshelft is begonnen, zijn wij vooral gefocust op het werven van teams. Wij streven ernaar om meer aanmeldingen binnen te krijgen dan vorig jaar maar dat is ieder jaar het doel. Hier kunnen wij altijd hulp bij gebruiken dus mochten jullie een team kennen laat ze zich dan inschrijven op www.hottentotten.nl. De vroegboekkorting op de inschrijving loopt nog tot 1 april aanstaande dus laat de inschrijvingen maar komen!

Wij gaan gauw door met de organisatie en hopelijk zien we elkaar met Pinksteren.

Vele groeten,

De TOCO van 2016;

Raoul, Lobke, Robbert, Merijn, George, Christianne, Max en Sanne.

htt poster 2016 alt6 mail