Nieuws uit het clubhuis

Barman Lei Hesselmans gaat na goed overleg een stapje terugdoen en blijft gelukkig nog wel onze barman op zaterdagmiddag en verzorgt de inkoop. We willen Lei via deze weg hartelijk bedanken voor zijn inzet op de zondagen en het werk wat hij verzet heeft!! Natuurlijk zijn we heel blij dat hij niet helemaal weg is en op zaterdag zijn werkzaamheden blijft doen!

Vanaf zondag 11 september zal er nieuw gezicht achter onze bar te vinden zijn. We hebben voor de zondagen een nieuwe barman gevonden, namelijk Simon Iheme. Simon is voor sommigen een bekend gezicht omdat hij de afgelopen jaren onderdeel was van het barteam bij het Hottentottentoernooi en het Bierfest. De ondersteuning van de bar op zondag wordt door de seniorenteams gedaan, op de zaterdagen doen we een beroep op de ouders van de jeugdleden.

simon 1

Het clubhuis is binnen helemaal opnieuw geschilderd en ziet er weer schitterend uit. Dit willen we ook graag zo houden! Op de geverfde muren mag absoluut NIETS meer worden bevestigd met plakband. Naast het keukenluik is een hele wand magnetisch gemaakt en dat is de plek voor posters en andere mededelingen. Wanneer er op de ramen iets geplakt wordt, mag dat alleen met de plakband die achter de bar te verkrijgen is.

Tot slot zijn per 1 september de prijs voor bier en fris verhoogd naar € 2,00. Alle andere prijzen blijven zoals ze zijn.