Nieuw gezicht bij THC

25 jaar geleden ben ik geboren en getogen in Blerick. Vanaf de JD1 tot en met Heren 1 heb ik met plezier mogen hockeyen bij HCB. Ik ben afgestudeerd aan de Academie Lichamelijk Opvoeding in Tilburg/Eindhoven en heb een Master Sportbeleid en Sportmanagement gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Momenteel werk ik 3 dagen voor de KNHB waar ik mij bezighoud op het gebied van technisch kaderopleidingen. Daarnaast ben ik werkzaam voor HockeyXperts. Vanuit het laatstegnoemde bedrijf mag ik aan de slag bij THC.

THC is geen geheel nieuw terrein. Allereerst ken ik THC natuurlijk van de onderlinge derby’s tussen Blerick en Tegelen die in deze regio simpelweg een deel de hockeyopvoeding zijn. Het was altijd een plezier om deze derby’s te mogen spelen. Daarnaast heb ik twee jaar op de achtergrond een adviserende rol gehad bij THC samen met Dennis Meens, Geert van Eijk en Jenny Pouwels omtrent de visie ‘spelgericht trainen’. In deze rol heb ik al kennis kunnen maken met een aantal personen binnen de club. Het komend seizoen mag ik samen met de mensen van THC de visie ‘spelgericht trainen’ vertalen naar de praktijk op het veld. Met een flinke dosis enthousiasme kijk ik ernaar uit om met en van elkaar te leren en de spelgerichte visie gestalte te geven binnen THC. Ik ben maandag en woensdag aanwezig.

Als je vragen hebt, spreek mij gerust een keertje aan.

Niels Papen

thumbnail Niels2