Nieuwe sleutelbeheerder

Via deze weg willen we jullie informeren dat Nick de Brouwer het sleutelbeheer van de hockeyclub over heeft genomen van Rogier Huizinga.

Heb jij nog een sleutel van de club of van een kluisje, neem dan contact op met Nick om deze in te leveren en eventueel je borg weer terug te krijgen. Heb je een sleutel doorgegeven aan iemand anders geef dit dan ook even door aan Nick! Wij houden graag zicht op wie sleutels van de club heeft zodat we geen extra kosten hoeven te maken voor nieuwe sleutels en de club veilig kunnen houden. Ook voor vragen over sleutelbeheer kun je vanaf nu bij Nick terecht.

Contactgegevens van Nick:

Natteweg 51, Venlo