Bezige Bijen Borrel - zaterdag 15 oktober

2016 09 20 bezigebijenborrelNet als alle sportverenigingen, zijn we bij THC heel blij met alle mensen die vrijwillig hun steentje bij dragen om te zorgen dat alles goed verloopt. Daarom zal aansluitend aan de open dag de Bezige Bijen Borrel nieuwe stijl plaatsvinden. We willen hiermee alle vrijwilligers van het seizoen 2015-2016 en het nieuwe seizoen uitnodigen voor een borrel vanaf 15.00 uur. Hiermee willen we onze dank uitspreken aan alle mensen die er voor zorgen dat we elk weekend met z’n allen plezier hebben aan het hockeyspelletje en alles wat daar bij hoort.

Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.