Hottentotten 35+ - 4 september 2016

2016 09 22 HTT35 foto2Ondanks het feit dat het Hottentotten 35+ samen viel met het laatste weekeinde van de zomervakantie hadden zich zes teams ingeschreven om middels deze dag zich voor te bereiden op het hockeyseizoen 2016-2017. Naast drie teams uit onze eigen club (HVA, HVC en HVD) mochten wij wederom VHC HB verwelkomen. Samengesteld uit geheel Nederland en een aantal THC-ers kwamen de OldStars de wisseltrofee verdedigen. En verrassend nieuws uit Venray: Een nieuw opgericht veteranen team van MHCV kwamen bij ons inspelen voor het nieuwe seizoen!2016 06 22 HTT35 foto1

Alle teams werden om 12.00u verwelkomt met een lunch. Verdeeld over twee poules werden de wedstrijden gespeeld. De speeltijd van 30 minuten waren net lang genoeg om de spieren welke in de zomervakantie ook op reces zijn geweest weer te belasten. Na de poules wedstrijden werden de kruisfinales gespeeld. Ook dit jaar rees de vraag of de winnaar van vorig jaar met de wisseltrofee naar huis kon gaan. In een bloedstollende finale moesten de OldStars het deze keer afleggen tegen HVA. Proficiat HVA!

HVA nam de felbegeerde wisseltrofee in ontvangst. Als pleister op de wond ontvingen de overige teams tijdens de prijsuitreiking als troost een doosje pleisters. Tijdens de aansluitende borrel met hapjes werden door de BBQmasters van HVC de Webers aanstoken. Dit voor een heerlijke barbecue. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door het geweldige inzet in de keuken door Ilona en Elke. Hartelijk dank dames!

2016 09 22 HTT35 foto4 2016 06 22 HTT35 foto1