Klaas Beurskens maakt scheids-beduut in de hoofdklasse

Afgelopen zondag heeft de Klaas Beurskens (actief lid van THC) zijn debuut gemaakt in als scheidsrechter op het hoogste niveau!

Tot vorig seizoen heeft hij bij de Heren, in de 1e klasse gefloten en bij de Dames in de overgangsklasse. Dit in het district Zuid Nederland (Limburg en Noord Brabant).

Aankomend seizoen komt hij voor de Heren uit in de overgangsklassen en in de Hoofdklasse bij de dames. Hiervoor zal hij het hele land door gaan crossen. In de eerste twee rondes heeft hij in de overgangsklasse de heren wedstrijd Zwolle – Huizen gefloten en Ring Pass Delft – Nijmegen.

Afgelopen zondag dus de eerste hoofdklasse dames wedstrijd, Groningen - Kampong.

Tot nu toe bevalt het Klaas goed, het niveau ligt hoog en dat is een leuke uitdaging.

Beelden van afgelopen zondag zijn te vinden via: http://www.podium.tv/nl/201609251240/sport/hockey/ghhc-sv-kampong-hockey