Start de Grote Clubactie 2016

Op zaterdag 1 oktober 2016 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is vernieuwen van het hoofdveld (Veld 1). In 2018 gaat t gebeuren, maar we krijgen van de gemeente alleen een bijdrage voor het vernieuwen van de huidige toplaag (zandveld). Als we ’t verschil met zijn allen bij elkaar kunnen brengen, kunnen we een prachtig nieuw waterveld neerleggen!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?

Voor de Senioren van onze club werken wij met de verkoopmethode Superlot. Als ieder seniorenteam 1 Superlot koopt hebben we al een heel mooi bedrag bij elkaar, maar jullie kunnen natuurlijk ook bedrijven benaderen om een Superlot te kopen. Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoop-waarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Als de koper contant wil betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift.

Voor ieder team wordt 1 Superlot formulier klaargelegd in de kantine op 2 oktober. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Voor de A- en B jeugd werken wij met de “Online”verkoopmethode:
Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Voor de C- D- E- en F-jeugd werken we met de verkoopmethode “eenmalige machtiging”
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Daarnaast is er een bestelsite aangemaakt, deze is te vinden via onderstaande link:

Wanneer is de actie? De Grote Clubactie 2016 start op zaterdag 1 oktober en loopt tot 10 november.

Tip! Leg de lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2016 is het vernieuwen van het hoofdveld.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!