Verslag Open Dag THC - 15-10

15 oktober jl. was de eerste open dag van THC. De organisatie hiervan was in handen van de ledenwervingscommissie en zijn hier druk mee aan de weer geweest. Deze dag begon om 10.00 uur. Het was wat druilerig weer, maar het was druk op de club, de reguliere wedstrijden waren volop in gang. Bezoekers waren er nog niet veel, maar de schminkdames zaten wel al klaar. De teams hebben zich volop aangemeld om de "teamkleuren" op de wang te laten schilderen of de kinderen die klaar waren als Princes, ninja, vlinder etc. te laten schminken. Naarmate de dag vorderde en het zonnetje doorkwam, kwamen er ook steeds meer bezoekers. Deze werden natuurlijk vriendelijk ontvangen en kregen een rondleiding langs de velden, kleedruimtes en kantine.

Om half 1 begon de clinic, gegeven door Marcel Sarebèr van de KNHB, onder begeleiding van onze eigen spelers van Dames 1 en Heren 1. Er hebben een hoop kinderen dolenthousiast meegedaan aan de clinic, zowel eigen leden, maar natuurlijk ook "nog geen leden". Om 15.00 uur liep de open dag ten einde en met een aantal nieuwe aanmeldingen mogen we dit evenement zeer geslaagd noemen! Via deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken die ons hebben meegeholpen, maar natuurlijk ook onze sponsors, Plus Supermarkten voor het lekkere fruit, Hovens-Collin en Rabobank voor het sponseren van de goodiebags en Marcel Sarebèr voor het geven van de clinic.

Tot volgend jaar!

Met een sportieve groet,