Cursus Clubscheidsrechter-plus (CS+)

Elke zaterdag en zondag moeten spelers op elk niveau kunnen rekenen op goede, enthousiaste scheidsrechters. Scheidsrechters die met plezier fluiten , met hart voor de spelers en oog voor het spel.

Om de kwaliteit en sportiviteit te waarborgen is elke speler vanaf 16 jaar verplicht zijn/haar scheidsrechterskaart te halen. Elk jaar organiseert onze club één of meerdere cursussen om spelers en speelsters, maar zeker ook geïnteresseerde ouders, in de gelegenheid te stellen hun scheidsrechterskaart te halen.

Onder de leden die in het recente of verre verleden de scheidsrechterskaart hebben behaald, bevinden zich ongetwijfeld mensen die het fluiten leuk vinden. Ben je van mening dat het fluiten je goed ligt en heb je gemerkt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan is clubscheidsrechter-plus (CS+) wellicht iets voor jou.

Je volgt workshops over jouw houding in de wedstrijd, jouw positionering in het veld en natuurlijk de spelregels. Hierbij krijg je begeleiding en tips van ervaren (bonds)scheidsrechters.

Meer over het scheidsrechters-plus programma vindt je op: Opleiding CS+

Bij voldoende belangstelling wil de club na het einde van het zaalseizoen een cursus clubscheidsrechter-plus (CS+) aanbieden.
Geïnteresseerden kunnen zich vóór 1 maart 2017 aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De scheidsrechterscommissie