Onderzoek naar gedrag van ouders tijdens hockeywedstrijden

De komende weken zal Minou Pubben af en toe te zien zijn op onze hockeyclub. Ze loopt voor haar opleiding (Pedagogische Wetenschappen) namelijk stage bij de sportpedagoog van de gemeente Venlo. De stage houdt in dat ze een onderzoek gaat uitvoeren naar het gedrag van ouders tijdens hockeywedstrijden. Dit is belangrijk omdat uit eerder onderzoek blijkt dat het gedrag van ouders invloed heeft op de motivatie van het kind om te sporten.

Voor het onderzoek komt ze naar de Tegelse Hockey Club om observaties uit te voeren, enquêtes af te nemen en eventueel interviews te houden. Om haar onderzoek af te bakenen, zal ze zich richten op de kinderen en ouders van de meisjesteams D1 en D3.

Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot het onderzoek, dan kunnen jullie die vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.