Eelco Harting nieuwe trainer/coach heren 1

Beste THC’er,

Na 7 uitermate prettige jaren van samenwerking neemt trainer coach Siem Simons aan het einde van het seizoen afscheid van het eerste heren team van THC. Als bestuur willen wij via deze weg kenbaar maken dat we terugkijken op 7 plezierige en constructieve jaren. Het feit dat de wegen zich gaan scheiden heeft in zeer goed onderling overleg plaatsgevonden. Uiteraard zullen we op gepaste wijze en op een gepast moment aandacht geven aan het afscheid van Siem. Via deze weg echter willen wij Siem nu al vast danken voor alles wat hij voor de club en heren 1 in het bijzonder bijgedragen heeft.

170329 eelco harting trainer coach heren 1Per augustus 2017 is er opvolging gevonden in de persoon van Eelco Harting (30) die als trainer coach de rol van Siem gaat overnemen. Eelco is woonachtig in Sittard en heeft bij Hockey Club Scoop (Sittard) ruime ervaring opgedaan op het gebied van trainer / coach. In de laatste 4 jaar is Eelco eindverantwoordelijk geweest als trainer coach van Scoop dames 1. Als bestuur zijn wij verheugd dat Eelco de rol van trainer coach van heren 1 op zich gaat nemen. Uiteraard is het seizoen 2016 - 2017 nog lang niet voorbij en staan er in deze tweede seizoenshelft nog vele belangrijke wedstrijden op het programma. Wij wensen Siem en heren 1 alle succes in deze tweede seizoenshelft.

Caspar Laumans en Nadine Gruiters blijven trainer/coach bij dames 1

Recentelijk is in goed onderling overleg besproken en besloten dat Caspar Laumans (hoofd trainer coach dames 1) samen met Nadine Gruiters (assistent trainer Coach) ook volgend seizoen aan het roer staan bij de Tegelse dames hoofdmacht. Wij zijn als bestuur verheugd dat we Caspar en Nadine bereid hebben gevonden om ook volgend seizoen de Tegelse dames onder hun hoede te nemen. Met slechts 5 punten achterstand op de huidige nummer 2 (plaats die recht geeft op promotie wedstrijden naar de tweede klasse) kan het in deze tweede competitie helft nog zeer spannend worden! Wij rekenen op steun van het publiek tijdens de (thuis) wedstrijden. Het bestuur wenst team en trainer coaches alle succes toe om deze tweede plaats veilig te stellen.

Namens het bestuur,

Marcel Dahmen