Aan de slag met het derde veld!

Afgelopen vrijdag 7 november jl. heeft THC groen licht gekregen voor het realiseren van een derde veld op sportpark Vrijenbroek. Zo kan de groeiende Tegelse Hockeyclub haar teams nog beter faciliteren!

Wij zijn als Tegelsehockeyclub trots op ons groeiende aantal (jeugd)leden die een belangrijke bijdrage leveren aan onze sportieve ambities van nu, maar zeker ook voor de toekomst. Sportieve ambities kun je alleen realiseren wanneer je daar ook de faciliteiten voor hebt. Dit nieuwe derde veld past precies in dit plaatje. Het gaat om een waterkunstgrasveld. Medio 2015 wordt begonnen met de aanleg van dit derde veld, zodat er snel nog meer genoten kan worden van mooi en sportief hockey. Natuurlijk zullen er activiteiten georganiseerd worden rondom de aanleg en opening van dit nieuwe veld. We houden jullie op de hoogte en kijken samen met jullie uit naar de realisatie van ons derde veld.