De World Hockey League komt dichterbij.

2015.04.24 world hockey league Van 20 juni tot en met 5 juli zullen er in Antwerpen 10 mannen en 10 vrouwen landen teams het gaan opnemen tegen elkaar om zo één van de begeerde tickets voor de olympische spelen te bemachtigen. Onder de geslecteerde landen bevinden zich oa Belgie, Nederland, Australië, Ierland, Nieuw Zeeland en Japan. Bekijk pdfhier het wedstrijdschema.

Het wordt verwacht een groot spektakel te worden en een enorm genot voor alle hockey liefhebbers. We hopen een groot publiek te kunnen gaan aantrekken om er zo samen een onvergetelijk tornooi van te maken.

De Nederlandse vrouwen zullen hier ook mee gaan strijden voor een ticket naar RIO.  Speciaal voor ​grote groepen hebben wij zeer voordelige aanbiedingen. Daarnaast zijn we uiteraard ook nog hard op zoek naar vrijwilligers!!​

Bekijk voor meer informatie de website: www.road2rio.be.