Caspar Laumans en Nadine Gruiters volgen Maarten Knaapen op bij Dames 1

Beste THC’er,

Trainer Coach Maarten Knaapen neemt afscheid van het eerste dames team van THC. In onderling goed overleg is tussen het bestuur en Maarten Knaapen besloten dat de wegen zich aan het einde van dit seizoen gaan scheiden. Er is opvolging gevonden in de persoon van Caspar Laumans die als trainer coach aan de slag gaat en Nadine Gruiters die als assistent trainer coach aan de slag zal gaan. Zowel Caspar als ook Nadine hebben binnen de Tegelse Hockey Club ruime ervaring opgedaan op het gebied van trainer / coach en als bestuur zijn wij verheugd dat zij deze rollen op zich gaan nemen. Uiteraard staan er nog twee zeer belangrijke wedstrijden op het programma (zondag 31 mei thuis tegen DES en zondag 7 juni uit tegen Blerick) waar wij dames 1 alle succes wensen om handhaving in de tweede klasse te bewerkstelligen.

Wij rekenen op jullie steun en support voor onze dames tijdens deze laatste twee wedstrijden.

Bestuur THC.