Kom jij Heren 1 ook aanmoedigen zo. 21-06 tijdens de play-off's?

Kom jij Heren 1 ook aanmoedigen tijdens de play-off's?

Zondag 21 juni a.s. speelt Heren 1 play-off wedstrijden in toernooivorm voor promotie naar de 3e klasse. Deze worden gespeeld op de complexen van de hockeyclubs Leonidas en Kampong. De exacte speelstad wordt aansluitend aan de reguliere competitie bekend gemaakt. De wedstrijden zullen tussen 09.30 en 19.00 uur plaatsvinden.

Om een groen-wit legioen op de been te krijgen wilt THC graag een supportersbus faciliteren waar om een geringe eigen bijdrage wordt gevraagd, dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

We hopen op jullie deelname zodat we gezamenlijk een echt Tegels (promotie)feestje kunnen houden!

Dus meldt je snel aan bij Karin via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. o.v.v. je naam en het aantal deelnemers.

Sportieve groet,

Bestuur & Heren 1 THC