Dames 1 blijft in de tweede klasse!

Afgelopen zondag heeft dames 1 haar plek in de tweede klasse veilig gesteld. In de degradatiekraker in en tegen Blerick werd met 1-0 gewonnen. Blerick moest met 4 doelpunten verschil winnen om boven Tegelen te eindigen. Dit lukte echter niet. Met name door het sterke verdedigen van de Tegelse dames. In de tweede helft kwam Tegelen zelf op voorsprong door een doelpunt van Charlot Mestrum uit de enige strafcorner die ze kregen deze wedstrijd. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Door dit resultaat steeg het team zelf naar een gedeelde 7de plaats.

Deze wedstrijd was tevens ook de laatste wedstrijd van Maarten Knaapen als trainer/coach. Wij danken Maarten voor zijn super inzet voor het team en wensen zijn opvolgers, Nadine Gruiters en Caspar Laumans, veel succes volgend seizoen in de tweede klasse!!!

Bestuur THC