Extra informatie play-offs heren 1

2015.06.15 heren1 playoffsZondag 21 juni a.s. speelt Heren 1 de play-off wedstrijden voor promotie naar de 3e klasse. Inmiddels is het wedstrijdschema bekend en de supportersbus zit nagenoeg vol! Er worden in toernooivorm twee wedstrijden gespeeld op de velden van Leonidas in Rotterdam. Het programma ziet er deze dag als volgt uit:

09.45 uur - Vertrek supportersbus vanuit Tegelen
14.00 uur - Tegelen H1 - Catwijck H1
17.00 uur - Hoevelaken H1 - Tegelen H1

In totaal wordt er in zes poules gestreden om een plek in de 3e klasse. Waarbij de nummer 1 van elke poule en de vier beste nummers 2 promoveren.

Er zijn (tegen een geringe vergoeding) nog enkele busplaatsen beschikbaar om samen met Heren 1 naar Rotterdam af te reizen. Uiteraard hopen we op jullie deelname zodat we gezamenlijk een echt Tegels (promotie)feestje kunnen houden! Aanmelden is mogelijk tot dinsdag 16 juni. Stuur hiervoor een mail naar Karin via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. o.v.v. je naam en het aantal deelnemers.