Keepersmaterialen seizoen 2015-2016

Beste keep(st)er, coachen en aanvoerders,

We zijn aanbeland bij het einde van het seizoen 2014-2015. Een geschikt moment om de materialen van de club te inventariseren en te beoordelen. Dit geldt ook voor de keepersmaterialen van zowel de jeugd als van de senioren. Andere jaren werd gevraagd om de keepersspullen op vooraf bepaalde avonden te komen aanbieden en samen met de materialencommissie te beoordelen of er materialen aan vervanging toe waren. Als materialencommissie hebben wij besloten om dat dit jaar iets anders te gaan doen. Dit seizoen wordt gevraagd aan de keepers/coaches om de condities van hun eigen keepersspullen te gaan beoordelen.

Invullen van inventarisatie lijst voor 21 juni

In deze email hebben wij een inventarisatielijst toegevoegd waarin alle, door de club beschikbaar gestelde, keepersmaterialen zijn opgesomd. Daarnaast zijn er 4 kolommen die de conditie/status van het materiaal weergeven. De vraag aan jullie is om voor ons de keepersspullen naar waarheid te beoordelen en op de lijst in te vullen. De vraag om de volledig ingevulde lijst voor 21 juni bij de materialencommissie aan te reiken. Dit kan:

Uitleg van de inventarisatielijst

Team/ Naam
Vul je teamnaam en je eigen naam in. Je eigen naam is ook belangrijk voor eventueel overleg.

Materiaal
In deze lijst staan de materialen die door de Tegelse Hockey Club aan keepers worden aangeboden. Alle andere materialen, zoals bijvoorbeeld keeperstassen met wielen en keeperssticks moeten zelf worden aangeschaft.

Condities
kolom 1: Nieuw/ Zo goed als nieuw --> materialen afgelopen jaar/jaren gekregen en is nauwelijk versleten
kolom 2: Gebruikt, maar prima conditie --> wel wat slijtage, maar voor zijn functie in prima conditie
kolom 3: Gebruikt, conditie slechter --> het kan nog, maar op korte termijn (binnen een half seizoen) toe aan vervanging
kolom 4: Slechte conditie --> Kapot/versleten, niet meer bruikbaar dus aan vervanging toe.

Vervangen/Repareren
Bij condities 3 en 4 zal hier waarschijnlijk 'ja' komen te staan. Het kan ook dat de conditie van het materiaal 1 of 2 is, maar omdat het te klein is toch aan vervanging toe is. Geef dat in deze kolom aan en schrijf in het veld 'opmerking' de reden van vervanging.

Opvolging inventarisatielijst
Aan de junioren wordt gevraagd om de keeperstassen in de keeperskluizen te laten liggen en eigen materiaal er uit te halen. Voor de senioren en de veteranen zal er alsnog een tijdstip volgen om de materialen in de categorie 3 en 4 aan te reiken.

Wij als materialencommissie zullen de materialen waarbij 3 of 4 ingevuld is ook zelf beoordelen en laten repareren of vervangen. Ons doel is natuurlijk om iedere keeper het komend seizoen een goede beschermende uitrusting te geven.

Wij vertrouwen erop jullie voldoende te hebben geïnformeerd en bedanken jullie voor de hulp.

Met vriendelijke groeten,

Materialencommissie