VHC ME81 – THC ME81 (5-0)

Vandaag maakten we ons op voor de wedstrijd tegen VHC ME81. De winst op VHC ME82 hadden we al in de pocket dus we hadden ook wel zin om dit varkentje te wassen. VHC begon echter voortvarend en binnen no-time stond het al 3-0. Inmiddels was het al 5-0 voor VHC, kreeg Karlijn last van haar astma en stond geblesseerde Femke van de pijn in haar knie te snikken op het veld. Gelukkig kwam het fluitsignaal na 30 minuten en besloten we Karlijn in de goal te zetten, waar ze nog wel verder kon spelen. Femke werd supporter en we wisselden de verdedigers en aanvallers om van positie. Direct na de rust liep het een stuk beter. Imke D. En Myrthe kregen vanuit Eugenie, Sterre en Bodile diverse ballen aangereikt en creëerden de nodige kansen. Helaas lukte het niet om te scoren want dat hadden we wel verdiend. Valerie en Imke H. hielden samen met Karlijn de goal schoon waardoor het de 2e helft 5-0 bleef. Een knappe prestatie gezien het verloop van de eerste helft, complimenten aan de meiden voor hun doorzettingsvermogen!

Het lijkt erop dat we de laatste wedstrijden toch vaak in de 1e helft weg geven. Volgende week dus hard aan de slag om dit beter te doen!