Verslag Wijchen H1 - Tegelen H1 (2-2)

Na afgelopen week 3 punten te hebben gepakt tegen Don Quishoot, zat de sfeer er goed in tijdens de trainingen. Zondag stond de wedstrijd tegen Wijchen op het programma. Gezien de wedstrijden van afgelopen seizoen tegen Wijchen was het zeker mogelijk hier een aantal punten op te halen.

We begonnen zondagochtend in Grubbenvorst voor een soepje bij Jasper. Vanuit hier gingen we door naar Wijchen om een leuke pot te hockeyen. Wegens een aantal blessures hadden we de luxe om met maarliefst twee wissels deze wedstrijd te hockeyen. Dit zou dus een zware maar belangrijke pot worden.

Eenmaal begonnen waren er genoeg kansen vanuit Tegelse zijde. Onder andere Bram was zeer dichtbij een doelpunt uit de tip. Jeroen wist nog een geel kaartje te bemachtigen vanwege het communiceren met de scheidsrechter. Tegenstrijdig met het wedstrijdverloop viel de eerste goal aan de zijde van Wijchen, met 1-0 achterstand gingen we de rust in.

Na een korte maar krachtige motivatiespeech van Siem wisten we in de 2e helft nog meer focus en energie op de mat te leggen. Max wist een kaartje te bemachtigen door een iets te lompe overtreding, maar na adempauze op de bank wist hij deze fout goed te maken door een goal te maken. Nu was de stand 2-1, er was nog voldoende tijd om dit om te zetten in een gelijkspel of winst. Om de frustratie over de 2 kanaries niet al te kenbaar te maken in dit verslag zal ik het erop houden dat er nog een aantal kaartjes vielen in de 2e helft. Vanuit een prachtige scoop van Lex wist Phillippe een prachtige assist te geven op Dries, zoals we gewend zijn van deze knul maakte hij de bal fantastisch af. Nu was de stand 2-2. Hier bleef het bij en we gingen tevreden het veld af.

Phillippe is verkozen als Man of the Match vanwege het uitstekend uitvoeren van zijn rol als aanvoerder gedurende deze wedstrijd.

Komende week in Tegelen zal weer geknokt worden voor de 3 punten tegen Nuth.

Graag tot ziens naast de lijn!