• header7
  • header2
  • header1
  • header8
  • header5
  • header6
  • header4
  • header3

lidworden 2300x200

MD1, MD2, MB1 én MA2 kampioen!

Na de laatste wedstrijd op zaterdag 10 juni zijn er in Tegelen nog 4 teams kampioen geworden. Wij feliciteren Meisjes D1, Meisjes D2, Meisjes B1 en Meisjes A2 van harte met het kampioenschap.

Meisjes D1

170527 Kampioen lente MD1

Meisjes B1

170527 Kampioen lente MB1 web

Teamindeling jeugd & jongste jeugd bekend

De afgelopen weken is de commissie Selectie & Indeling bezig geweest met de indeling van de jeugd en jongste jeugdteams voor het volgende seizoen. Zonder de medewerking van de trainers en coaches, en de scouts, was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

 

Klik hier voor de voorlopige teamindelingen voor de competitie van 2017-2018. Belangrijk om te vermelden: het betreft een voorlopige indeling. De commissie Selectie en Indeling behoudt zich het recht voor om, daar waar nodig, de indeling nog aan te passen. Dit zal uiteraard niet zonder voorafgaand overleg gebeuren.

In de meisjes A en B lijn zal nog een verlengde selectie plaatsvinden. Bij beide teams zijn er nog meerdere spelers/speelsters die in aanmerking komen voor een beperkt aantal plekken in het standaardteam. De andere spelers worden in de A2 of B2 geplaatst. Deze indeling wordt voor de zomervakantie bekend gemaakt.

Bij het indelen van de teams zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het indelen van de jeugdteams is gebeurd aan de hand van beoordelingen van de trainers en coaches en de beoordelingen van de selectietrainingen. Bij de breedteteams is ook rekening gehouden met de voorkeuren die zijn doorgegeven. Bij de jongste jeugd is de indeling voor het grootste deel gebaseerd op de doorgegeven voorkeuren. We hebben geprobeerd hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, echter kunnen nooit alle voorkeuren ingewilligd worden.

 

Inspraakmoment.

Mocht een speler/speelster het niet eens zijn met de indeling in het team waarbij hij/zij is ingedeeld, dan is er een inloopmoment gepland op zaterdag 24 juni a.s. van 10:00-12:00 uur in het clubhuis. Van te voren aanmelden hiervoor is een vereiste. Dit kan tot vrijdag 23 juni 10:00 uur per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de reden. De commissie Selectie & Indeling bekijkt de verzoeken en indien nodig wordt men uitgenodigd voor een gesprek. Het is de bedoeling dat de speler/speelster zelf bij dit gesprek aanwezig is!

 

Trainingen tot aan de zomervakantie.

Alle jeugd en jongste jeugd teams trainen vanaf maandag 26 juni tot en met vrijdag 7 juli in de nieuwe samenstelling. Alle teams trainen één keer per week! Het trainingsschema is hier te vinden. 

De trainers die nu staan ingedeeld zijn overigens niet automatisch de trainers voor volgend seizoen. Het trainingsschema voor de herfstcompetitie hopen we nog voor de zomer te kunnen presenteren.

 

Coaches

Voor de jongste jeugd en jeugdteams zijn we op zoek naar coaches. Interesse? Stuur dan een mail naar onze jeugdcoördinator Niels Boots (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Teambijeenkomsten

In de week van 3 juli organiseren we voor alle teams teambijeenkomsten. Deze worden georganiseerd per lijn. Hieronder staat de indeling. Voor de jongste jeugd vinden deze bijeenkomsten plaats op zaterdag 2 september. Via deze weg willen we alle spelers/speelsters en ouders hiervoor uitnodigen.

Maandag 3-7-2017

19:30-20:30: D-lijn, meisjes en jongens

20:30-21:30: B-lijn, meisjes en jongens

Donderdag 6-7-2017

19:30-20:30: C-lijn, meisjes en jongens

20:30-21:30: A-lijn, meisjes en jongens

Trainingen jeugd en jongste jeugd komende weken

De komende weken staan er nog een aantal activiteiten op de planning. Hieronder het overzicht:
 
Woensdag 21 juni, 18:00 uur: Teamindeling voor iedereen beschikbaar op de website.
 
Trainingen jongste jeugd
Er wordt tot de zomervakantie nog op drie dagen getraind door de jongste jeugd, namelijk op woensdag 21 en 28 juni en woensdag 5 juli.
F van 16.30-17.30, E6 en E8 17.30-18.30 – Op basis van de leeftijd van komend seizoen! Dit geldt dus voor alle kinderen die volgend jaar nog in de jongste jeugd spelen.
 
De leeftijdscategorieën  zijn:
E8 jeugd: Geboren tussen 1 oktober 2007 en 30 september 2008
E6 jeugd: Geboren tussen 1 oktober 2008 en 30 september 2009
F jeugd: Geboren na 1 oktober 2009
 
De kinderen uit de hockeyschool en Funkey sluiten aan bij hun eigen leeftijdscategorie. Er zijn geen aparte hockeyschool en Funkey trainingen.
 
Trainingen jeugd
Vanaf 26 juni tot en met 6 juli wordt er twee weken in de nieuwe samenstelling getraind (ieder team een keer per week). Dit schema volgt ook woensdag bij het bekend maken van de teamindeling. Er zijn geen keeperstrainingen.
 
Teambijeenkomsten
Voor de jeugd plannen we die in de week van maandag 3 juli.
Voor de jongste jeugd zijn deze tijdens het opstarttoernooi op zaterdag 2 september.
 
Starten na de zomervakantie
De trainingen starten na de zomervakantie weer op maandag 28 augustus. Mogelijk dat de eerste jeugdteams eerder starten, dit hangt af van de beschikbaarheid van de spelers/speelsters. We hopen het trainingsschema nog voor de zomervakantie te kunnen presenteren.

Huldiging jeugdkampioenen op zaterdag 10 juni

Beste spelers, speelsters en coaches/trainers van alle A-, B-, C- en D-teams,


Hierbij willen wij alle teams en hun begeleiders uitnodigen om tijdens een receptie voor de kampioenen en een spetterende feestavond gezamenlijk het
competitieseizoen 2016-2017 af te sluiten. Deze feestavond is op zaterdag 10 juni in het clubhuis.

 

kampioensbekerDe volgende teams zullen in 3 rondes in het zonnetje gezet worden, waarna THC-leden, familie, vrienden en bekenden hen kan feliciteren:

17:00-18:00: D-lijn: MD2 en JD1 (MD1 en combi JD2)
18.00-19.00: C-lijn: MC2, MC6 en MC4, JC1 en JC2
19.00-20.00: B- en A-lijn: MA2, JA1, MB3, MB2 ( MB1)
*tussen haakjes de teams die nog kampioen kunnen worden

 

DJ SENN hebben we bereid gevonden om samen met ons een topfeestje te bouwen!!

 

Tot de 10e,

De jeugdevenementencommissie!

Trainingen komende weken!

Graag willen we jullie nog een keer extra informeren over de trainingen de komende weken. Vanwege Hemelvaart, Pinksteren en het Hottentottentoernooi vervallen een aantal trainingen.
Let op: Dit is iets anders dan eerder gecommuniceerd. Onderstaande is het juiste overzicht!

 

Maandag 22 & dinsdag 23 mei
Reguliere trainingen volgens het schema

Woensdag 24 mei

Hockeyschool: Reguliere training

Jongste jeugd: Surprise training bij het jongste jeugd kamp
Jeugd: Alle trainingen vervallen

Donderdag 25 mei
Alle trainingen vervallen vanwege Hemelvaart

Vrijdag 26 mei
Alle trainingen gaan door, ook de keeperstraining van de jongste jeugd.

Maandag 29 mei

Geen trainingen ivm te hoge temperatuur

Dinsdag 30 en woensdag 31 mei
Reguliere trainingen volgens het schema

Donderdag 1 juni, vrijdag 2 juni en maandag 5 juni
Geen trainingen vanwege Pinksteren, het Hottentottentoernooi en de voorbereidingen hiervan!

Dinsdag 6 juni, woensdag 7 juni, donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni
Reguliere trainingen volgens het schema