Geslaagden

Voor de examens voor clubscheidsrechter op 14 en 16 februari werden 51 leden uitgenodigd. Aan de examens hebben 28 leden deelgenomen, met als resultaat 21 geslaagden . Een slagingspercentage van 75%. Een prima resultaat, waaraan het verplichte lesuur verzorgd door Klaas Beurskens zeker heeft bijgedragen.

Verheugend was het feit dat zich voor het eerst 3 ouders en 2 meisjes C-leden vrijwillig hadden opgegeven voor deelname aan het examen. Zij hebben het examen allemaal met goed gevolg afgelegd.

Helaas betekent het feit dat er 28 leden hebben deelgenomen tevens dat er 23 leden, ondanks een uitnodiging, niet hebben deelgenomen. Van deze laatste groep hebben wij van 8 leden een afmelding ontvangen. Dit laatste houdt dan weer
in dat 15 leden zonder opgaaf van reden niet zijn verschenen op het examen. De arbitragecommissie vindt dit niet acceptabel en zal hierover in gesprek gaan met het bestuur.

De deelnemers aan het examen moesten 30 vragen beantwoorden, waarvan vijf vragen betrekking hadden op zaalhockey. Bij 8 fouten of minder was men geslaagd. Het minst aantal fouten bedroeg 1 en het meeste aantal fouten bedroeg 12. Het gemiddeld aantal fouten van 6,23 betekent een enorme verbetering ten opzichte van eerdere examens.

De cursus werd als beste afgerond door Clim Berkers en Bart Tomlow. De overige geslaagden zijn:
Esmee aan den Boom, Daphne van Erp, Juul Haenen, Liam Huinck, Jip Kunen, Ashley Pisa, Marijn Theloy, Veerle Visser, Erik Aerdts, Sophie Aerdts, Michelle Beijers, Esmee Beretty, Jennifer Brueren, Britt van Heel, Iris Janssen, Bibi van der Meij , Dave Raedts, Fleur Tomlow en Famke Visser.

Wij feliciteren hen van harte en wensen hen veel plezier toe bij het begeleiden van wedstrijden. De scheidsrechterskaarten zijn aangevraagd via de KNHB. Zodra deze binnen zijn zullen de geslaagden per e-mail worden geïnformeerd.

De arbitragecommissie

JC2, JD1 en MB2 zaalkampioen!

Nadat vorige week JA1 en MC2 al kampioen zijn geworden in de zaalcompetitie was het afgelopen weekend de beurt aan JC2, JD1 en MB2. Jongens D1 en Meisjes B2 werden kampioen in de derde klasse. JC2 werd overtuigend kampioen in de vierde klasse, en om dat te vieren had de de coach van JC2 zelfs een hele coole troffee laten maken.

Spelers, speelsters, coaches en trainers: Gefeliciteerd!!!

170222 zaalkampioenen

Helaas is het MA2, MB3 en het combiteams Tegelen JD2/Blerick JD1 net niet gelukt om kampioen te worden. De zaalcompetitie is nu voor alle teams voorbij, in de lentecompetitie zijn er weer nieuwe kansen voor onze jeugdteams.

JA1 en MC2 kampioen in de zaal!

JA1 en MC2 zijn afgelopen weekend kampioen geworden in hun poule! JA1 deed dat in de tweede klasse, MC2 in de derde klasse.

Gefeliciteerd spelers, speelsters, trainers en coaches!

IMG 8041IMG 8075

Komend weekend maken nog een aantal teams kans op het kampioenschap, dit zijn: MA2, MB2, MB3, JC2, JD1 en JD2/combiteam Blerick JD1. We wensen deze teams ook heel veel succes!

Informatie cursus clubscheidsrechter

Iedereen is inmiddels drie weken in het bezit van de inlog-gegevens voor de e-learning cursus clubscheidsrechter. Graag informeren wij jullie over een aantal zaken betreffende het examen.

Het examen
De examens staan gepland op dinsdag 14 februari en donderdag 16 februari . In de bijlage kun je zien op welke avond dat je verwacht wordt. Het is om organisatorische redenen nu niet meer mogelijk om deze datum nog te wijzigen. Deelname aan het examen is verplicht.
Op beide avonden vangt het examen om 20.00 uur aan.
Het examen op 14 februari vindt plaats in ons eigen clubgebouw. In verband met het versieren van ons clubgebouw voor het THC Vastelaovesbal vindt het examen op 16 februari plaats in het clubgebouw van de atletiekvereniging Scopias. Houd hier dus rekening mee !
De examens worden aansluitend direct nagekeken, waarna we direct de uitslag bekend zullen maken. We verzoeken dus iedereen om na het examen nog even te wachten op de resultaten.

Vragen-ronde
Op de avond van het examen is er vanaf 19.00 uur een verplicht lesuur. Tijdens dit lesuur zullen een aantal spelregels nader worden toegelicht en kunnen jullie vragen stellen. Hiervoor hebben we op beide avonden Klaas Beurskens bereid gevonden.

Meer info: hier.

Afgelast: Alle buitentrainingen 23-27 januari afgelast

Update 24-01-2017

Helaas moeten we de trainingen voor aanstaande donderdag (26-1) en vrijdag (27-1) ook afgelasten. Het veld is in de avonduren niet bespeelbaar vanwege de vorst.

Update 22-01-2017

Vanwege de aanhoudende nachtvorst hebben we besloten om voor volgende week in ieder geval de buitentrainingen op maandag 23-1, dinsdag 24-1 en woensdag 25-1 af te lassen. Of de trainingen op donderdag 26-1 en vrijdag 27-1 wordt later besloten.

Bericht 13-1

Op basis van de weersvoorspellingen hebben we besloten om de buitentrainingen van vandaag (vrijdag 13-1) en volgende week (maandag 16-1 tot en met vrijdag 20-1) niet door te laten gaan.
De trainingen in de Gulickhal gaan uiteraard wel gewoon door