THC Jeugdtrio 2018

Op vrijdag 2 februari werd tijdens het gezellige THC vastelaoves discobal als THC trio uitgeroepen: adjudant Sjors, prins Sierd en adjudant Jort (op de foto van links naar rechts).

180202 thc jeugdtrio 2018

Vastelaoves veurgangers oet os vereiniging

Vastelaovend Same!

Hartelijk gefeliciteerd en een fantastische vastelaovend gewenst:

CV De Jeugdplekkers Merum: Dao is der den!!! Ozze nuuje veurgenger!  Prins Bruno den eerste mit zien adjes Joey en Bas!  Dit geit unne super sjoone vastelaovend waere Hoëgheit Bruno I (THC JD1)

Tijdens het Klumpkesbal afgelopen zaterdag zijn Cielke Willemsen en Kyano Stoffels als Jeugboerebróedspaar 2018 uitgeroepen. Cielke (11) is de dochter van Luuk Willemsen en Daniëlle Driessen. Ze woont met haar ouders en zusje Puk (8) op de Pastoor Freybeuterstraat in de St. Josephparochie. Ze zit op basisschool PassePartout in groep 8 bij meneer Eric en ze turnt in haar vrije tijd bij Leonidas. Kyano (11) zit in groep 8 bij meneer Michael op dezelfde school. Hij woont met zijn ouders Sacha en Marlie Stoffels-Linssen en zijn broertjes Kayden (8) en C-Jay (5) op de Goselingstraat. Hij speelt hockey in JD1 van THC.

Tiedes 't Pallesaotebal is 't nieje Kwastetrio bekind gemak. Prins Tonny I zal same met zien adjudante Roel en Joris regere euver 't Kwasteriek. Tonny is coach van JE6-1. Adjudant Joris is de vader van Iris MC4. 't Trio wuurt op vriedaag 9 fibberwari 'n receptie aangebaoje um 20.11 oor in Ut Tref.

Bij de "Jeug Van De Kwas" werden als trio uitgeroepen: Hoeëgheid Prinses Jaydie d'n lerste en eur adjudante Anouk (MB2) en Eva.

180125 trio jeugdplekkers merum 180125 JeugBoerebroedspaar
180125 trio de kwast  180207 jeugdtrio kwas

Jeugd vastelaoves disco bal

Op vrijdag 2 februari vieren we in het THC clubhuis het jeugd vasteloaves disco bal. Kom gezellig en mooi verkleed met je hele team samen dansen, springen en swingen. En we zijn natuurlijk ook heel benieuwd wie het THC jeugdtrio 2018 wordt!

Tijdens het disco bal komen diverse vastelaovend gezelschappen en de joekskapel een bezoekje brengen om het bal nóg gezelliger te maken.

Tot vrijdag 2 februari!

180117 vastelaoves disco bal home

Sinterkienen voor E, F en hockeyschool

171115 sinterkienen 22 november

WOENSDAG 22 NOVEMBER VANAF 16.00 UUR ZIJN AL ONZE JONGSTE JEUDLEDEN (E- & F-TEAMS EN DE HOCKEYSCHOOL) VAN HARTE WELKOM IN HET CLUBHUIS OM TE KOMEN KIENEN.  DE MIDDAG ZAL TOT ONGVEER 18.00 UUR DUREN.

JULLIE KUNNEN JE OPGEVEN VOOR DEZE GEZELLIGE MIDDAG DOOR JE NAAM EN TEAM VÓÓR MAANDAG 19 NOVEMBER TE MAILEN NAAR:

WE GAAN ER EEN GEZELLIGE MIDDAG VAN MAKEN!!!

GROETJES,
HET NIEUWE JEUGDBESTUUR