JC2, JD1 en MB2 zaalkampioen!

Nadat vorige week JA1 en MC2 al kampioen zijn geworden in de zaalcompetitie was het afgelopen weekend de beurt aan JC2, JD1 en MB2. Jongens D1 en Meisjes B2 werden kampioen in de derde klasse. JC2 werd overtuigend kampioen in de vierde klasse, en om dat te vieren had de de coach van JC2 zelfs een hele coole troffee laten maken.

Spelers, speelsters, coaches en trainers: Gefeliciteerd!!!

170222 zaalkampioenen

Helaas is het MA2, MB3 en het combiteams Tegelen JD2/Blerick JD1 net niet gelukt om kampioen te worden. De zaalcompetitie is nu voor alle teams voorbij, in de lentecompetitie zijn er weer nieuwe kansen voor onze jeugdteams.

JA1 en MC2 kampioen in de zaal!

JA1 en MC2 zijn afgelopen weekend kampioen geworden in hun poule! JA1 deed dat in de tweede klasse, MC2 in de derde klasse.

Gefeliciteerd spelers, speelsters, trainers en coaches!

IMG 8041IMG 8075

Komend weekend maken nog een aantal teams kans op het kampioenschap, dit zijn: MA2, MB2, MB3, JC2, JD1 en JD2/combiteam Blerick JD1. We wensen deze teams ook heel veel succes!

Informatie cursus clubscheidsrechter

Iedereen is inmiddels drie weken in het bezit van de inlog-gegevens voor de e-learning cursus clubscheidsrechter. Graag informeren wij jullie over een aantal zaken betreffende het examen.

Het examen
De examens staan gepland op dinsdag 14 februari en donderdag 16 februari . In de bijlage kun je zien op welke avond dat je verwacht wordt. Het is om organisatorische redenen nu niet meer mogelijk om deze datum nog te wijzigen. Deelname aan het examen is verplicht.
Op beide avonden vangt het examen om 20.00 uur aan.
Het examen op 14 februari vindt plaats in ons eigen clubgebouw. In verband met het versieren van ons clubgebouw voor het THC Vastelaovesbal vindt het examen op 16 februari plaats in het clubgebouw van de atletiekvereniging Scopias. Houd hier dus rekening mee !
De examens worden aansluitend direct nagekeken, waarna we direct de uitslag bekend zullen maken. We verzoeken dus iedereen om na het examen nog even te wachten op de resultaten.

Vragen-ronde
Op de avond van het examen is er vanaf 19.00 uur een verplicht lesuur. Tijdens dit lesuur zullen een aantal spelregels nader worden toegelicht en kunnen jullie vragen stellen. Hiervoor hebben we op beide avonden Klaas Beurskens bereid gevonden.

Meer info: hier.

Afgelast: Alle buitentrainingen 23-27 januari afgelast

Update 24-01-2017

Helaas moeten we de trainingen voor aanstaande donderdag (26-1) en vrijdag (27-1) ook afgelasten. Het veld is in de avonduren niet bespeelbaar vanwege de vorst.

Update 22-01-2017

Vanwege de aanhoudende nachtvorst hebben we besloten om voor volgende week in ieder geval de buitentrainingen op maandag 23-1, dinsdag 24-1 en woensdag 25-1 af te lassen. Of de trainingen op donderdag 26-1 en vrijdag 27-1 wordt later besloten.

Bericht 13-1

Op basis van de weersvoorspellingen hebben we besloten om de buitentrainingen van vandaag (vrijdag 13-1) en volgende week (maandag 16-1 tot en met vrijdag 20-1) niet door te laten gaan.
De trainingen in de Gulickhal gaan uiteraard wel gewoon door

MA2 en MC6 Herfstkampioen

Na JC2 en MB3 zijn ook MA3 en MC6 kampioen geworden in de herfstcompetitie. Bij MA3 was het lang spannend, maar omdat concurrent Scoop de laatste week veel punten verspeelde werd MA3 voor de laatste wedstrijd al kampioen in de vierde klasse. Een aantal wedstrijden werden heel ruim gewonnen, MA3 heeft dan ook een geweldig doelsaldo neergezet. MC6 heeft een TOP-seizoen gespeeld! Ondanks alle problemen door te weinig speelsters en geblesseerden heeft de MC6, mede dankzij de hulp van meiden uit andere teams, toch het Herfstkampioenschap weten binnen te slepen. Topprestatie!

SAM 3231

Teamfoto 2