Trainingen komende weken!

Graag willen we jullie nog een keer extra informeren over de trainingen de komende weken. Vanwege Hemelvaart, Pinksteren en het Hottentottentoernooi vervallen een aantal trainingen.
Let op: Dit is iets anders dan eerder gecommuniceerd. Onderstaande is het juiste overzicht!

Maandag 22 & dinsdag 23 mei

Woensdag 24 mei

Hockeyschool: Reguliere training

Jongste jeugd: Surprise training bij het jongste jeugd kamp
Jeugd: Alle trainingen vervallen

Donderdag 25 mei
Alle trainingen vervallen vanwege Hemelvaart

Vrijdag 26 mei
Alle trainingen gaan door, ook de keeperstraining van de jongste jeugd.

Maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 mei

Donderdag 1 juni, vrijdag 2 juni en maandag 5 juni
Geen trainingen vanwege Pinksteren, het Hottentottentoernooi en de voorbereidingen hiervan!

Dinsdag 6 juni, woensdag 7 juni, donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni
Reguliere trainingen volgens het schema

MC2 & MC4 eerste lentekampioenen!

170522 kampioen mc4De eerste kampioenen van de lentecompetitie zijn bekend. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn meisjes C2 en meisjes C4 niet meer te achterhalen door de concurrentie. MC4 won tot nu toe alle wedstrijden in de vierde klasse en scoorde al maarliefst 63 doelpunten! Op de foto staat de kampioenen van MC4.

MC2 werd door onverwacht puntverlies van de nummer 2 Sjinborn MC1 nu al kampioen. Het team is nog ongeslagen en wil dit graag tot het einde van de competitie volhouden. Helaas hebben we van dit team nog geen kampioensfoto.

THC Jeugdkamp voor C en D jeugd 7-8-9 juli

170414 Poster THC JeugdkampHet is weer zover, het THC Jeugdkamp komt eraan!!!

Door het succes van vorig jaar duurt het kamp dit jaar wéér 3 dagen en wel op 7-8-9 juli 2017 voor álle C en D jeugdteams

Net als andere jaren willen we er weer een knalweekend van gaan maken! Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en hebben we joúw hulp hierbij nodig, om er met z’n allen een onvergetelijk weekend van te maken!!! Op vrijdagavond spelen we een spannend avondspel en op zaterdagavond een bonte avond, waar iedereen zich helemaal uit kan leven!!!!

Vanaf NU tot 1 juni 2017 kunnen jullie je weer inschrijven voor dit spetterend kamp! Download hier het inschrijfformulier

Kosten voor het hele weekend bedragen € 30,-

Heb je nog vragen, bel of mail met Marieke Vossen: 06 2066 4022 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van de kamporganisatie,

Raymond Peeters
Marieke Vossen
Sjoerd Heldens
Robin van de Weem
Tessy Koppers
Charlot Mestrum

Engelse scholen bezoeken THC

Op woensdag 12 april komen er weer een aantal Engelse scholen naar THC voor het spelen van een wedstrijd!

Hieronder het wedstrijdschema van die avond:

17:00 Veld 1   MC6 - Caerleon Comp 1
17:00 Veld 2   MC4 - Hitchin 1
18:30 Veld 1   JC2 - Red House School
18:30 Veld 2   MC5 - Hitchin 2
20:00 Veld 1   MB2 - Caerleon Comp 2
20:00 Veld 2   MB3 – Battle Abbey

Wij wensen de teams veel plezier met deze internationale wedstrijden!

B en A toernooi op 16 en 17 juni

In Tegelen organiseren we de perfecte seizoensafsluiting voor meisjes en jongens A en B teams die spelen in de eerste klasse of lager!

Voor de B jeugd vindt het toernooi plaats op vrijdag 16 juni van 17:00 - 23:00 uur

Voor de A jeugd een dag later: zaterdag 17 juni van 16:00 tot 23:00 uur.

Naast een aantal hockeywedstrijden wordt er ook een shoot-out competitie gespeeld, is er een stormbaan aanwezig en kan je ook de strijd aangaan met andere teams met bubblevoetbal!! Ook is er een DJ aanwezig voor de muzikale klanken. Uiteraard wordt er ook voor een uitgebreide barbecue gezorgd!

Voor meer informatie en een aanmeldformulier: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

170327 AB toernooi