Sinterkienen voor E, F en hockeyschool

171115 sinterkienen 22 november

WOENSDAG 22 NOVEMBER VANAF 16.00 UUR ZIJN AL ONZE JONGSTE JEUDLEDEN (E- & F-TEAMS EN DE HOCKEYSCHOOL) VAN HARTE WELKOM IN HET CLUBHUIS OM TE KOMEN KIENEN.  DE MIDDAG ZAL TOT ONGVEER 18.00 UUR DUREN.

JULLIE KUNNEN JE OPGEVEN VOOR DEZE GEZELLIGE MIDDAG DOOR JE NAAM EN TEAM VÓÓR MAANDAG 19 NOVEMBER TE MAILEN NAAR:

WE GAAN ER EEN GEZELLIGE MIDDAG VAN MAKEN!!!

GROETJES,
HET NIEUWE JEUGDBESTUUR

Week van het respect 6 tot 12 november 2017

Van 6 tot 12 november vindt de week van het respect plaats. Het doel van deze week is om jongeren in heel Nederland te stimuleren om gezamenlijk te zorgen voor een inclusieve samenleving waaraan iedereen meedoet en lastige onderwerpen als religieuze, seksuele en culturele diversiteit, pesten en discriminatie altijd kunnen worden besproken. Tienduizenden scholieren, docenten, schoolleiders, (top)sporters, vrijwilligers, BN'ers, maatschappelijke organisaties en gemeenten spannen zich hier jaarlijks voor in. In het hele land gaan prominenten met jongeren in dialoog en worden activiteiten georganiseerd. Dit jaar doen er 1500 scholen en vele sportbonden en sportclubs mee, sluiten 130 'Respect-gemeenten' aan en zijn er meer dan 100.000 jongeren betrokken!

Wij doen ook mee aan de week van het respect en onderstreept daarmee het belang van diversiteit in de sport. Dit zal zichtbaar gemaakt worden door de aanvoerders van de teams op zaterdag 11 november met een regenboog aanvoerdersband te laten spelen, posters op te hangen en door de aanwezigheid van een regenboogvlag.

171109WeekvanhetrespectTHC

Engelse scholen bezoeken THC

Op dinsdag 24 oktober komen er weer een aantal Engelse scholen naar THC voor het spelen van een wedstrijd!
Hieronder het wedstrijdschema van die avond:

17:00 Veld 1 Tegelen JC1 – Hill House 3
17:00 Veld 2 Tegelen MC4 – Ashville 2
17:00 Veld 3 Tegelen MC2 – Hill House 1
18:30 Veld 1 Tegelen MB4 – Guidford High School 1
18:30 Veld 2 Tegelen MC3 – Ashville 1
18:30 Veld 3 Tegelen MC1 – Hill House 2
20:00 Veld 1 Tegelen MB3 – Guidford High School 2
20:00 Veld 2 Tegelen JB1 – Hill House 4

Alle trainingen die avond, behalve dames 1, vervallen vanwege deze wedstrijden.

Wij wensen de teams veel plezier met deze internationale wedstrijden!

Geen trainingen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie wordt er door de jongste jeugd niet getraind, dit geldt ook voor de hockeyschool en Funkeytrainingen. Ook de jeugdteams trainen in principe niet, tenzij de trainer anders beslist.

Let op: Op dinsdag 24 oktober vervallen ook alle trainingen voor de jeugd en senioren (behalve dames 1). Die avond zijn er wedstrijden tegen Engelse jeugdteams bij de Tegelse Hockey Club van 17:00 tot 21:30 uur.

herfstvakantie geen trainingen