Geslaagden

Voor de examens voor clubscheidsrechter op 14 en 16 februari werden 51 leden uitgenodigd. Aan de examens hebben 28 leden deelgenomen, met als resultaat 21 geslaagden . Een slagingspercentage van 75%. Een prima resultaat, waaraan het verplichte lesuur verzorgd door Klaas Beurskens zeker heeft bijgedragen.

Verheugend was het feit dat zich voor het eerst 3 ouders en 2 meisjes C-leden vrijwillig hadden opgegeven voor deelname aan het examen. Zij hebben het examen allemaal met goed gevolg afgelegd.

Helaas betekent het feit dat er 28 leden hebben deelgenomen tevens dat er 23 leden, ondanks een uitnodiging, niet hebben deelgenomen. Van deze laatste groep hebben wij van 8 leden een afmelding ontvangen. Dit laatste houdt dan weer
in dat 15 leden zonder opgaaf van reden niet zijn verschenen op het examen. De arbitragecommissie vindt dit niet acceptabel en zal hierover in gesprek gaan met het bestuur.

De deelnemers aan het examen moesten 30 vragen beantwoorden, waarvan vijf vragen betrekking hadden op zaalhockey. Bij 8 fouten of minder was men geslaagd. Het minst aantal fouten bedroeg 1 en het meeste aantal fouten bedroeg 12. Het gemiddeld aantal fouten van 6,23 betekent een enorme verbetering ten opzichte van eerdere examens.

De cursus werd als beste afgerond door Clim Berkers en Bart Tomlow. De overige geslaagden zijn:
Esmee aan den Boom, Daphne van Erp, Juul Haenen, Liam Huinck, Jip Kunen, Ashley Pisa, Marijn Theloy, Veerle Visser, Erik Aerdts, Sophie Aerdts, Michelle Beijers, Esmee Beretty, Jennifer Brueren, Britt van Heel, Iris Janssen, Bibi van der Meij , Dave Raedts, Fleur Tomlow en Famke Visser.

Wij feliciteren hen van harte en wensen hen veel plezier toe bij het begeleiden van wedstrijden. De scheidsrechterskaarten zijn aangevraagd via de KNHB. Zodra deze binnen zijn zullen de geslaagden per e-mail worden geïnformeerd.

De arbitragecommissie