De Grote Clubactie, koop loten via onze F t/m C jeugd

Elk jaar vindt van september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Hoe werkt het voor de jeugd F t/m C*?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met de verkoopmethode Eenmalige machtiging:
De koper vermeldt zijn/haar gegegevens en IBANrekeningnummer in het verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In het verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot
kost € 3,-.

* Ook de A en B jeugd en senioren doen mee aan de Grote Clubactie, maar zij verkopen loten op een andere manier, hierover later meer.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. In het clubhuis op de bar staat een inleverbox, hier kun je de boekjes tot uiterlijk 18 november inleveren. Zorg dat je naam op het boekje staat!

Wat verwacht de club van jou

Verkoop 3 loten (meer mag natuurlijk ook)! Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, bv. bij je familie, vrienden, buren, enz. Net als vorig jaar heeft THC heeft ook mooie prijzen voor de beste lotenverkopers. Ook de Grote Clubactie heeft geweldige prijzen voor de beste lotenverkopers: als je 20 loten of meer hebt verkocht krijg je € 10,- shoptegoed bij sportboxx.com, een gratis entreekaartje* van Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol. Meer info vind je op kids.clubactie.nl. Tevens kun je je aanmelden via kids.clubactie.nl en kans maken op de hoofdprijs, een playstation 4 met een spel naar keuze! Uiteraard kunnen de lotenkopers ook prachtige prijzen winnen, de hoofdprijs is € 100.000,-! Zie www.clubactie.nl/prijzen.

Waar gaat de club het geld aan besteden
Net als vorig jaar is ons doel het vernieuwen van veld 1! We hebben vorig jaar een mooi bedrag opgehaald, maar nog niet genoeg om het veld te vernieuwen. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,
Jannet Ververgaard