Verslag Tegelen H1 - Venray H1 (6-2)

Vandaag stond Venray op het programma. We begonnen de dag met een heerlijk chinese-tomatensoepje. De sfeer zat er goed in en iedereen wou zichzelf revancheren voor het verlies in civicum vorige week.

Vanuit Bram hebben we de fiets gepakt en zijn we naar de club gefietst, eenmaal aangekomen hebben we nog even naar Dames 1 gekeken en zijn daarna het hok in gegaan. Na de aanwijzingen van de coach zijn we met grote focus het veld opgegaan.

Het fluitsignaal klonk en we waren begonnen. In de eerste 10 min zijn er veel kansen aan beide kanten. Venray verspeelt de bal achterin, Phillipe weet deze goed te onderscheppen en hem makkelijk links van de keeper in het hoekje te leggen. De tweede goal volgde snel doordat Jasper allert was en vanuit een rebound van de keeper de bal in het netje wist te leggen. Een lange pass komt bij Bram terecht die hem voor wouter klaarlegt en wouter schiet de bal links onder in het hoekje. De tegelse verdediging speelt netjes de kom totdat er een slechte pass wordt gegeven. Deze wordt onderschept en vervolgens netjes afgemaakt door Venray. Met 3-1 gaan we de rust in.

Na wat motiverende woorden van de coach gingen we het veld weer op, klaar voor de 2e helft. De kom wordt wederom goed gespeeld achterin in de tegelse verdediging en de bal wordt verlegd naar het middenveld waarna deze met goede passing de voorhoede bereikt en mooi word afgemaakt door Max, 4-1. Er zijn nog wat kansjes aan de Tegelse kant maar deze werden niet beloond met een doelpunt. Uiteindelijk maakt Wouter zijn 2e goal van de wedstrijd en Jasper weet er ook nog een mee te pikken. Venray weet nog een doelpunt te scoren en dat maakt de eindstand tot 6-2.

3 punten voor Tegelen, dik verdiend.
Groet Heren 1