Zaalhockeyplanning update 22-01

Hieronder is de zaalhockeyplanning te vinden, laatste update 22-01-2017. In de planning staan alle wedstrijden (deze zijn ook te vinden via de LISA app en hockey.nl app), daarnaast alle trainingen in de zaal. Fluit en zaalwachtbeurten zijn ook in dit bestand te vinden. Ook is het schema voor de buitentrainingen met balken hieronder te vinden.

Zaalhockeyplanning - update 22-1

Planning buitentrainingen - update 22-1

Let op: Vanwege het uitvallen van een aantal wedstrijden op zaterdag 7 januari zijn er wijzigingen aangebracht in het schema. Vanwege het grote aantal wijzigingen heeft de KNHB besloten om niet voor iedere wijziging een bericht te sturen. Daarom het verzoek aan alle coaches om het schema van hun team goed te controleren. Het schema dat te vinden is via de LISA app/hockey.nl app is het meest actuele schema.

Belangrijkste wijzigingen in Tegelen:
Alle reeds ingeplande wedstrijden op zaterdag 18 en zondag 19 februari beginnen een half uur later omdat beide dagen tussen 9:00 en 11:30 de eerder afgelaste wedstrijden van JD1 en JD2/Blerick JD1 van 7/8 januari jl. worden ingehaald.