HottenTotten TOCO bedankt alle vrijwilligers

Hottentotten 2017, inmiddels weer een paar weekjes geleden. Wij als TOCO kijken terug op een zeer geslaagde editie; er is geen trammelant geweest, we hebben niet naar de HAP hoeven rijden, er is heel veel bier gedronken, het terras heeft altijd vol gestaan, heel het weekend is er gehockeyd en er is ook vooral heel veel gefeest. De teams waren top, de sfeer was subliem en zelfs de TOCO heeft dit jaar mee kunnen hockeyen.

Kortom, het was geweldig maar dit hebben wij niet kunnen doen zonder de sponsoren en vrijwilligers en teams van THC! Daarom bedanken wij via deze weg iedereen die heeft bijgedragen aan deze top editie, wij zijn bezig met de nazorg en de bedankjes maar wij willen uiteraard niemand vergeten daarom uiten wij onze dankbaarheid ook via deze weg! Zonder jullie konden wij niet zo’n fantastisch toernooi opzetten!

In het bijzonder bedanken wij de klusteams D1, D3 en H1, die in de aanloop naar, tijdens en na Hottentotten er waren om ons te helpen. We hebben veel van ze gevraagd maar ze hebben ons echt bijgestaan, niet alleen fysiek ook qua sfeer die zij meebrachten!

Ook een speciaal bedankje gaat uit naar Raymond! Hij heeft heel het weekend klaargestaan voor ons, niets was hem te veel en heeft daar waar nodig zaken opgepakt waar wij op dat moment geen ruimte voor hadden. Wij vinden dat heel bijzonder en super geweldig dat wij in zo’n weekend op hem kunnen bouwen.

Het liefst benoemen wij iedereen want ook al heb je geen bar- of bonnendienst gedraaid, wellicht ben je er in het weekend wel geweest om de nodige drankjes te nuttigen. Wij vinden dit fantastisch en zijn nogmaals erg dankbaar dat jullie er voor ons zijn (geweest)!

DANK JULLIE WEL!

Namens de TOCO 2017,