Aankondiging scheidsrechterscursus

Hockey en arbitrage gaan hand in hand ! Zonder scheidsrechters kunnen we niet hockeyen. Om de hockeysport op een hoger niveau te brengen is spelregelkennis en goede arbitrage een must. En Als er goed gefloten wordt, geeft dat meer spelplezier. Dit geldt voor alle niveaus en voor alle leeftijden.

20170828 scheids

Het is voor onze club van belang dat wij voldoende bevoegde scheidsrechters hebben, zodat alle wedstrijden op een goede manier geleid kunnen worden. Hoe meer scheidsrechters we als club hebben, des te minder een ieder hoeft te fluiten.

Het beleid van de KNHB en THC is er op gericht dat alle spelers vanaf de B-leeftijd in het bezit zijn van hun scheidsrechterskaart.

Aanvang september zullen alle jeugdleden en een klein aantal seniorleden die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart worden uitgenodigd voor de verplichte cursus clubscheidsrechter.

Ook ouders van jeugd, trimhockeyleden en overige seniorleden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze cursus. Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De cursus die uitsluitend te volgen is via e-learning start midden september. Voor de deelnemers volgt nadere informatie via deze website en via een persoonlijke mail. Houd daarom in september de website, en jouw persoonlijke e-mail in de gaten.

De arbitragecommissie.