Examen clubscheidsrechter

Het examen clubscheidsrechter op woensdag 11 oktober as. wordt in verband met het aantal kandidaten afgenomen in twee groepen.
Het eerste examen vangt aan op 19.00 uur en het tweede examen om 20.00 uur. Hieronder kunnen de deelnemers zien op welk tijdstip ze verwacht worden. Het is om organisatorische redenen nu niet mogelijk om het tijdstip te wijzigen. Deelname aan het examen is verplicht.

Het examen vindt plaats in ons eigen clubgebouw. Aan de deelnemers wordt gevraagd tijdig aanwezig te zijn. Aan de tweede groep vragen we om te wachten in de hal tot het eerste examen afgelopen is. Houd tijdens het wachten in de hal rekening met team- of clubgenoten die nog bezig zijn met het examen.

De examens worden aansluitend direct nagekeken, waarna we direct de uitslag bekend zullen maken. We verzoeken dus iedereen om na het examen nog even te wachten op de resultaten.

Iedereen wordt verzocht eigen schrijfgerei [bij voorkeur een pen] mee te brengen.
Indien er nog onduidelijkheden zijn, kunnen jullie contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jullie ontvangen dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Met vriendelijke groet,
Arbitragecommissie THC.