Zondag 26 november Super Sunday

Het is weer zover… De laatste SuperSunday van de Tegelse Hockey Club voordat het zaalseizoen van start gaat!
Voordat we deze leuke periode ingaan, willen we met jou eerst een feestje bouwen ter afsluiting! En redenen genoeg, check:

- Dames 1 speelt om 12:45 uur een spannende wedstrijd tegen Basko, punten pakken is noodzaak!
- Heren 1 speelt om 14:45 uur de meeslepende wedstrijd tegen de nummer 2 Boxmeer!
- Aansluitend (+/-16:00 uur) vindt er een BEERPONG plaats, waar hard tegen elkaar wordt gestreden om de felbegeerde prijs… 1 PITCHER aangeboden door Dames 1 en de volledige pot met inschrijfgeld!
- Inschrijven kost € 5,- per team (2 personen) Schrijf je nu in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- DJ Mr. Wienen zorgt voor een te gekke sound, zodat je lekker met de voetjes van de vloer kunt gaan!

Jij laat deze laatste SuperSunday toch niet aan je voorbijgaan?

Hopelijk tot zondag!

Groetjes Dames 1