Sponsor avondje 'Hockey auf Eis'

Het optische verschil tussen hockey en ijshockey is slechts drie letters, maar in werkelijkheid hebben deze sporten weinig tot niets gemeen. De sponsorcommissie van de Tegelse Hockey Club heeft een delegatie sponsoren van de Tegelse Hockey Club in de gelegenheid gesteld dit verschil live te kunnen beoordelen.
De sponsoren togen naar Krefeld om daar de derbykraker in der Deutschen Eishockey Liga tussen de Krefelder Pinguïne en de Düsseldorfer EG bij te wonen. Het met ruim 5000 belangstellenden goed gevulde KönigPALAST stadion kreeg een spannende wedstrijd voorgeschoteld die pas in overtime met een powerplaytor in het voordeel van de gasten uit Düsseldorf werd beslist. De ijsvariant van ons geliefde hockeyspelletje heeft indruk gemaakt onder de Tegelse genodigden, want behalve de sportieve skills van de Duitse ijshockeyhelden, blijkt een avondje Hockey auf Eis ook topamusement.

THC Ijshockey1 THC Ijshockey2

THC Ijshockey3 THC Ijshockey4