Verslag Tegelen H1 - Horst H1 (4-1)

2017.04.15 Heren1Tegelen – Horst hadden we dit niet al een keer eerder gezien? Inderdaad was dit niet de eerste keer dat we deze wedstrijd moesten spelen. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moesten we Horst voor de tweede keer thuis ontvangen. Een aantal weken geleden hadden we deze wedstrijd al met 4-1 gewonnen. Aan ons de taak om dit nog maar een keer over te doen. Makkelijk ging het zeker niet worden. Horst was onderweg op volle oorlogssterkte, maarliefst 16 spelers op het wedstrijdformulier.

Horst was echter niet de enige die kwam om te winnen, Tegelen heren 1 was vastberaden om deze wedstrijd te pakken. Daar hoort natuurlijk een goede voorbereiding bij, zodoende hebben we gezamenlijk geluncht op de hockeyclub verzorgt door de paascommissie. Nadat we de laatste paar aanwijzingen van Siem hadden gekregen werden we het veld opgestuurd.

Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd, met als gevolg een sterk spel van Tegelen met veel balbezit en goed samenspel. Dit leidde dan ook tot de 1-0 gemaakt door Philippe. Horst begon ondertussen wat meer druk uit te oefenen om zo op gelijke hoogte te komen. Dit zorgde echter voor een hoop ruimte op het middenveld. Dries wist de score met een fraaie solo te verhogen tot 2-0. Nog voor de rust wist Horst wat terug te doen, 2-1.

In de rust kregen we van Siem te horen dat we zo door moesten gaan en dat de doelpunten dan vanzelf zouden vallen. In de tweede helft was de bal wederom op de helft van Horst, Tegelen bleef druk zetten op het doel van Horst. Niet ver in de tweede helft wist Danny dan ook de 3-1 te maken. Tot slot maakte Bram het af, eindstand 4-1.

Eindelijk konden we beginnen aan ons welverdiende paasweekend!

De Groeten van Heren 1 uit Dusseldorf!