Verslag Tegelen H1 - Horst H1 (2-1)

Zondag 12-11-17 stond Horst op het programma. Eerst even bij de Dames gekeken (1-1) en daarna gingen we ons omkleden voor de wedstrijd.

De voorbereiding liep anders dan normaal. We moesten namelijk zelf op aandachtspunten komen en Eelco bleef stil. We hadden 6 aandachtspunten waar we ons aan moesten houden en we waren gebrandt om dat ook te gaan doen.

We liepen het veld op en na een stevige warming-up begon dan ook onze wedstrijd.
We begonnen wat chaotisch aan de wedstrijd. Het stond nog niet zo goed en de communicatie ontbrak ook. We konden ons herpakken en bleven aandringen voor de 1-0. De 1-0 viel dan gelukkig ook. Bram die de laatste tijd een prima corner heeft sleepte hem, met wat hulp van de keeper, linksboven in het net. Dit was ook de ruststand.

Tijdens de rust waren we nog niet helemaal tevreden, onze 6 aandachtspunten werden niet allen goed uitgevoerd. Dus moesten we er een tandje bij doen.

De 2e helft werd niet beter. We gingen slordiger spelen en Horst kreeg meer kansen. Uiteindelijk kwam de bal bij Earde en die wist een voetje te vinden in de cirkel! Strafcorner. Bram stond weer achter de bal en sleepte hem dezelfde hoek in. De keeper raakte de bal tegen zijn stick, waardoor de bal langzaam tegen de paal rolde, Wouter stond hier voor de rebound en tikte vrij eenvoudig de 2-0 binnen.
Daarna kreeg Horst bijna geen kansen meer en dachten we dat de wedstrijd in een 2-0 overwinning zou gaan eindigen. In de laatste minuut kregen we echter een domme corner tegen, waaruit de tegenstander erg mooi scoorde. 2-1. Dit was dan ook de eindstand, niet de beste wedstrijd die we gehockeyd hadden, maar wel 3 punten.

Aan het eind van de wedstrijd werd er een duidelijke man of the match aangewezen en dat was : Teun.

Bijna geen ballen ingeleverd en een prima wedstrijd gespeeld.

Bedankt namens Heren 1 voor de support en hopelijk zien we jullie volgende week terug. Als we tegen Blerick spelen.

Groet,

Heren 1