Informatie cursus clubscheidsrechter

Iedereen is inmiddels drie weken in het bezit van de inlog-gegevens voor de e-learning cursus clubscheidsrechter. Graag informeren wij jullie over een aantal zaken betreffende het examen.

Het examen
De examens staan gepland op dinsdag 14 februari en donderdag 16 februari . In de bijlage kun je zien op welke avond dat je verwacht wordt. Het is om organisatorische redenen nu niet meer mogelijk om deze datum nog te wijzigen. Deelname aan het examen is verplicht.
Op beide avonden vangt het examen om 20.00 uur aan.
Het examen op 14 februari vindt plaats in ons eigen clubgebouw. In verband met het versieren van ons clubgebouw voor het THC Vastelaovesbal vindt het examen op 16 februari plaats in het clubgebouw van de atletiekvereniging Scopias. Houd hier dus rekening mee !
De examens worden aansluitend direct nagekeken, waarna we direct de uitslag bekend zullen maken. We verzoeken dus iedereen om na het examen nog even te wachten op de resultaten.

Vragen-ronde
Op de avond van het examen is er vanaf 19.00 uur een verplicht lesuur. Tijdens dit lesuur zullen een aantal spelregels nader worden toegelicht en kunnen jullie vragen stellen. Hiervoor hebben we op beide avonden Klaas Beurskens bereid gevonden.

Meer info: hier.