Teamindeling jeugd & jongste jeugd bekend

De afgelopen weken is de commissie Selectie & Indeling bezig geweest met de indeling van de jeugd en jongste jeugdteams voor het volgende seizoen. Zonder de medewerking van de trainers en coaches, en de scouts, was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

Klik hier voor de voorlopige teamindelingen voor de competitie van 2017-2018. Belangrijk om te vermelden: het betreft een voorlopige indeling. De commissie Selectie en Indeling behoudt zich het recht voor om, daar waar nodig, de indeling nog aan te passen. Dit zal uiteraard niet zonder voorafgaand overleg gebeuren.

In de meisjes A en B lijn zal nog een verlengde selectie plaatsvinden. Bij beide teams zijn er nog meerdere spelers/speelsters die in aanmerking komen voor een beperkt aantal plekken in het standaardteam. De andere spelers worden in de A2 of B2 geplaatst. Deze indeling wordt voor de zomervakantie bekend gemaakt.

Bij het indelen van de teams zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het indelen van de jeugdteams is gebeurd aan de hand van beoordelingen van de trainers en coaches en de beoordelingen van de selectietrainingen. Bij de breedteteams is ook rekening gehouden met de voorkeuren die zijn doorgegeven. Bij de jongste jeugd is de indeling voor het grootste deel gebaseerd op de doorgegeven voorkeuren. We hebben geprobeerd hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, echter kunnen nooit alle voorkeuren ingewilligd worden.

Inspraakmoment.

Mocht een speler/speelster het niet eens zijn met de indeling in het team waarbij hij/zij is ingedeeld, dan is er een inloopmoment gepland op zaterdag 24 juni a.s. van 10:00-12:00 uur in het clubhuis. Van te voren aanmelden hiervoor is een vereiste. Dit kan tot vrijdag 23 juni 10:00 uur per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de reden. De commissie Selectie & Indeling bekijkt de verzoeken en indien nodig wordt men uitgenodigd voor een gesprek. Het is de bedoeling dat de speler/speelster zelf bij dit gesprek aanwezig is!

Trainingen tot aan de zomervakantie.

Alle jeugd en jongste jeugd teams trainen vanaf maandag 26 juni tot en met vrijdag 7 juli in de nieuwe samenstelling. Alle teams trainen één keer per week! Het trainingsschema is hier te vinden.

De trainers die nu staan ingedeeld zijn overigens niet automatisch de trainers voor volgend seizoen. Het trainingsschema voor de herfstcompetitie hopen we nog voor de zomer te kunnen presenteren.

Coaches

Voor de jongste jeugd en jeugdteams zijn we op zoek naar coaches. Interesse? Stuur dan een mail naar onze jeugdcoördinator Niels Boots (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Teambijeenkomsten

In de week van 3 juli organiseren we voor alle teams teambijeenkomsten. Deze worden georganiseerd per lijn. Hieronder staat de indeling. Voor de jongste jeugd vinden deze bijeenkomsten plaats op zaterdag 2 september. Via deze weg willen we alle spelers/speelsters en ouders hiervoor uitnodigen.

Maandag 3-7-2017

19:30-20:30: D-lijn, meisjes en jongens