Oefenwedstrijden jeugd – inclusief fluiten

Op zaterdag 2 september worden er voor alle jeugd en jongste jeugdteams oefenwedstrijden georganiseerd in samenwerking met Horst en Blerick.

Het schema voor de jeugdwedstrijden is HIER te vinden. Bij de drieluiken worden er drie wedstrijden van 30 minuten gespeeld, bij de losse wedstrijden geldt de normale speeltijd van 2x 35 minuten. De fluitbeurten zijn ook toegevoegd. Let goed op de speellocatie!!

Voor de jongste jeugd worden er ook oefenwedstrijden gepland op zaterdag 2 september. Dit gebeurt onderling. Alle teams komen tussen 9:30 uur en 11:15 uur in actie. Aansluitend vinden er teambijeenkomsten plaatsen voor de ouders die maximaal een uur duren. De uitnodiging en het schema hiervoor volgen zo snel mogelijk.