Trainer/coach Caspar Laumans en Dames 1 na dit seizoen uit elkaar

Caspar Laumans stopt na afloop van dit seizoen als trainer/coach van het eerste damesteam van de Tegelse Hockey Club. Hij was drie seizoenen actief in deze functie. Naast Caspar stopt ook Nadine Gruiters in de rol van assistent binnen de staf van het team. Uiteraard nemen we als club aan het einde van het seizoen op gepaste wijze afscheid. Echter, via deze weg willen wij Caspar en Nadine nu alvast bedanken voor alles wat zij voor het eerste damesteam in het bijzonder hebben bijgedragen. Het bestuur is inmiddels op zoek naar geschikte opvolging voor het volgend seizoen.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Caspar Laumans in de toekomst nog nadrukkelijk actief blijft binnen de Tegelse Hockey Club. Vanaf volgend seizoen is hij aangesteld in de nieuwe functie van Hoofdtrainer Prestatieteams binnen de jeugdafdeling van onze vereniging. In deze hoedanigheid gaat hij hoofdzakelijk aan de slag met het trainen en coachen van onze talentvolle hockeyers. Daarnaast gaat hij ook een rol vervullen in de begeleiding van trainers en coaches. Hiermee willen we onze jeugdafdeling naar een hoger niveau laten doorgroeien.

Namens het bestuur,

Thomas Vossen