2019: het DWF is vernieuwd

Vanaf 2019 start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF

De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details.

Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes.

Bij fluit-beurt-details in de mobiele app van de club staat de code van de scheidsrechter.

De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code.

Let op: als coach/manager moet u de wedstrijd koppelen met de verificatie code (de coach-code)!

De KNHB heeft de handleiding beschikbaar gemaakt voor de ondersteuners  en de scheidsrechters .

Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF.

Bij het aanmelden gebruik je jouw lidnummer van de vereniging Tegelen. Oude bondsnumers bestaande uit letters en cijfers kun je hiervoor niet gebruiken.

DWFaanmelden 1DWFaanmelden 2

Meer info over je lidnummer en wachtwoord staat hier.