LISA

{LISA-XMLWS ACTIE=COMMISSIES}

Privacy Statement

Als Tegelse Hockey Club zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens van onze leden, vrijwilligers, trainers/coaches en sponsoren. Hierbij hechten we veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In dit Privacy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij hier als hockeyvereniging mee omgaan.

Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met je persoonsgegevens. De Tegelse Hockey Club houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

• Persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven achter in dit Privacy Statement;
  • De verwerking van je persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van je persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van je persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van je rechten omtrent persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.

Heb je hier vragen over? Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit onze ledenadministratie? Geen probleem. Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welke persoonsgegevens verwerken wij van jou?

Wat Waarom
Voorletters, voornaam en achternaam  Op het veld heb je bij ons een rugnummer, maar daarbuiten spreken we je graag aan met je eigen naam.
Adres en woonplaats Onze leden komen van heinde en ver en vaak ook nog met meerdere personen uit een zelfde familie. Voor een goede en slimme ledenadministratie zijn we daarom afhankelijk van je adresgegevens.
Geslacht en geboortedatum Onze jeugdleden spelen liever niet bij de veteranen. Voor een juiste teamindeling vragen we deze extra persoonsgegevens.
Telefoonnummers en e-mailadressen We communiceren met enige regelmaat met onze leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren over recente ontwikkelingen binnen de vereniging. Daarnaast is hockey niet geheel zonder gevaren. Juiste contactgegevens zijn essentieel in geval van nood.
Bankgegevens Ook lidmaatschap kent zijn prijs. Voor het innen van onze contributie hebben wij je bankgegevens nodig. Je geeft hierbij overigens zelf aan of we de contributie ineens, of in twee termijnen innen.
Personeelsgegevens Voor onze betaalde krachten gaan we nog een tandje dieper. Van hun registreren we ook salarisgegevens, Kopie ID en Burgerservicenummer.
Overige informatie Als vereniging werk je nauw samen met de KNHB. Hiervoor registreren wij bijvoorbeeld je lidnummer of scheidsrechternummer.

Waarvoor gebruiken we jouw gegevens?

Waarvoor Waarom
Administratieve doeleinden

Onze ledenadministratie klopt als een bus. Hiervoor zijn we natuurlijk wel afhankelijk van juiste persoonsgegevens. Voor onze trainers en coaches gaan we hierbij nog net een tandje dieper. We maken ook gebruik van derde partijen voor:

• Het verzorgen van de internetomgeving van de ledenadministratie;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
Nieuwsbrieven Iedereen die verbonden is aan onze vereniging ontvangt zo nu en dan een nieuwsbrief. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Je kunt je eenvoudig uitschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Clubhistorie Als vereniging zijn we trots op onze historie die teruggaat tot 1933. Het jaar van oprichting. Ook als je niet meer verbonden bent aan de Tegelse Hockey Club bewaren we je persoonsgegevens voor historische doelen. Wil je gegevens verwijderen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Preventieve doeleinden Het liefst vertrouwen we je op je blauwe ogen. Maar zelfs bij een hockeyvereniging is dat niet slim. Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen duidelijke afspraken hebben gemaakt. Tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

Barschema

Het actuele barschema.