• header4
  • header6
  • header8
  • header1
  • header5
  • header3
  • header7
  • header2

lidworden 2300x200

Bestuur en commissies

De taken van het bestuur van de Tegelse Hockey Club zijn buiten het dagelijks bestuur onderverdeeld in zes clusters. Kijk hieronder voor de actuele contactgegevens per cluster. Daarnaast is het volledige organogram van de vereniging hier te downloaden.

Bestuur

FunctieNaamE-mail
Voorzitter Thomas VossenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Ellen HawinkelsDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Colette Zinken-HendriksDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster Exploitatie & Evenementen Floor VossenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster HZ | Breedtehockey Jeroen KesselsDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster HZ | Prestatiehockey Klaas Beurskens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster Sponsoring Ruben LinssenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster Vastgoed & Beheer Florian FaassenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exploitatie & Evenementen

FunctieNaamE-mail
Vaste barbezetting Lei HesselmansDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gastvrouw zaterdag Germaine SteijnDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gastheer zaterdag Raymond PeetersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barindeling zaterdag Germaine SteijnDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barindeling zondag Katelijn RamakersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barindeling zondag Jacqueline RietherDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter Hottentottentoernooi (TOCO)Christianne van der HeijdenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter Jeugcommissie (JECO)Freek VerhofstadtDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HZ | Breedtehockey

FunctieNaamE-mail
Jongste Jeugd Coördinator Maaike Lenders-van der LochtDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator Michelle RijntjesDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Seniorcoördinator Jannet Ververgaard - FernhoutDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Funkey Hockey Colette Zinken-HendriksDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schoolhockey Mario de VriendDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainingsplanning Mario de VriendDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechtersplanning Katelijn RamakersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat Junioren Germaine SteijnDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat Senioren Jacqueline RietherDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter ArbitragecommissieJannet Ververgaard - FernhoutDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter ZaalhockeycommissieKlaas Beurskens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HZ | Facilitaire zaken

FunctieNaamE-mail
Vertrouwenscontactpersoon Jeugd (Meiden) en Jongste Jeugd Maaike Lenders-van der LochtDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter MaterialencommissieAnnelies Seijsener-GoossensDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HZ | Prestatiehockey

FunctieNaamE-mail
Technisch Coördinator Koen VerstraelenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdtrainer Caspar LaumansDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PR & Communicatie

FunctieNaamE-mail
PR Thomas VossenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter ICT-commissieJos BreuerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdredacteur i-Klöppel, website & social mediaMarése Hasselmann-FaassenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat

FunctieNaamE-mail
Ledensecretariaat Colette Zinken-HendriksDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gevonden voorwerpen Colette Zinken-HendriksDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vastgoed & Beheer

FunctieNaamE-mail
Beheer en Onderhoud Florian FaassenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sleutelbeheer Nick de BrouwerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veiligheid Florian FaassenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.