• header5
  • header8
  • header1
  • header4
  • header2
  • header7
  • header6
  • header3

lidworden 2300x200

Contact

Het recent aangelegde sportpark "Vrijenbroek" ligt in het zogenaamde middengebied, tussen Tegelen en Venlo. Op dit nieuwe sportpark is ook een atletiekbaan en een clubhuis voor atletiekvereniging Scopias gerealiseerd. De Tegelse Hockeyclub beschikt over twee watervelden en één zandingestrooid kunstgrasveld.

Sportpark 'Vrijenbroek'

Wittendijkweg 59
5912 PJ Venlo

Secretariaat

p.a. Colette Hendriks
In het Veld 18
5926 VZ Hout-Blerick
06 - 44 30 24 08
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 locatie thc

 

Routebeschrijving

Per auto

Komende uit de richting Roermond/Maastricht: volg de A73 op de oostoever van de Maas. Neem afslag Venlo-Zuid. Beneden aan de afrit naar links Venlo-Zuid/Ziekenhuis nemen. Bij 2e verkeerslicht rechts. Bij 1e rotonde rechtdoor. Bij 2e rotonde rechts. Vervolgens de 2e weg links en na 400 m ligt het sportpark aan uw rechterhand.

Komende uit de richtingen Eindhoven en Nijmegen: volg de A73 richting Venlo-West/Zuid en Maastricht. Neem vervolgens de afslag Venlo-Zuid. Op de brug over de Maas de afslag Venlo-Zuid/Ziekenhuis nemen. (Let op: niet de borden Tegelen volgen!) Beneden aan de afrit naar links Venlo-Zuid/Ziekenhuis aanhouden. Bij 3e verkeerslicht rechts. Bij 1e rotonde rechtdoor. Bij 2e rotonde rechts. Vervolgens de 2de weg links en na 400 m ligt het sportpark aan uw rechterhand.

Per trein/bus

Reis naar het station Venlo (niet: Tegelen). Neem buslijn 66 richting Roermond, lijn 61 richting Meijel of lijn 1 richting Tegelen. Bij de bushalte bij het Ziekenhuis uitstappen; de drukke verkeersweg oversteken en links van de Fontys Hogescholen het weggetje inlopen. Doorlopen tot het einde van de weg, deze naar links volgen en de eerste weg weer rechts nemen. Dit is de Wittendijkweg. Na ongeveer 400 m ligt het sportpark 'Vrijenbroek' aan de rechterkant.