Alle trainingen afgelast!

In verband met de hoge temperaturen gaan alle trainingen deze week NIET door. We proberen de trainingen naar volgende week te verplaatsen. Hierover volgt later deze week meer informatie.

De Jongste Jeugd Slotdag van woensdag 26 juni is eerder al afgelast. Het Hockeycafé over de fusie vanavond gaat WEL gewoon door.

Jongste jeugd slotdag gaat NIET door

Gelet op de voorspelde tropische weersomstandigheden komende week, is besloten om de Slotdag JJ op woensdag 26 juni a.s. NIET door te laten gaan. Bij de verwachte temperaturen van 38C achten wij het niet verantwoord om onze jongste jeugdleden bloot te stellen aan de zon. Mede gelet op het aantal kinderen (300) en de afwezigheid van voldoende beschutte plekken.

Een alternatieve datum om de slotdag alsnog te organiseren is in verband met diverse andere (school)activiteiten en de aanstaande zomervakantie niet mogelijk.

Wij vinden het erg jammer, maar wij stellen het belang van de gezondheid van onze jongste jeugdleden voorop!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Jongste Jeugdcommissies van Hockeyclub Blerick, Tegelse Hockeyclub en Venlose Hockeyclub

Teamindeling jeugd en jongste jeugd 2019-2020

De afgelopen weken is de commissie Selectie & Indeling bezig geweest met de indeling van de jeugd en jongste jeugdteams voor het volgende seizoen. Zonder de medewerking van de trainers en coaches, en de scouts, was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

Belangrijk om te vermelden: het betreft een voorlopige indeling. De commissie Selectie en Indeling behoudt zich het recht voor om, daar waar nodig, de indeling nog aan te passen.

Bij het indelen van de teams zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het indelen van de jeugdteams is gebeurd aan de hand van beoordelingen van de trainers en coaches en de beoordelingen van de selectietrainingen. Bij de breedteteams is ook rekening gehouden met de voorkeuren die zijn doorgegeven. Bij de jongste jeugd is de indeling voor het grootste deel gebaseerd op de doorgegeven voorkeuren. We hebben geprobeerd hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, echter kunnen nooit alle voorkeuren ingewilligd worden.

Inspraakmoment

Mocht een speler/speelster het niet eens zijn met de indeling in het team waarbij hij/zij is ingedeeld, dan is er een inloopmoment gepland op zondag 23 juni a.s. van 9:00-11:00 uur in het clubhuis. Van te voren aanmelden hiervoor is een vereiste. Dit kan tot vrijdag 21 juni 16:00 uur per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de reden. De commissie Selectie & Indeling bekijkt de verzoeken en indien nodig wordt men uitgenodigd voor een gesprek. Het is de bedoeling dat de speler/speelster zelf bij dit gesprek aanwezig is!

Trainingen tot aan de zomervakantie

Alle jeugdteams trainen vanaf maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni in de nieuwe samenstelling. Alle teams trainen één keer.

De jongste jeugdteams trainen na de zomervakantie voor het eerst in de nieuwe samenstelling. Er wordt door de jongste jeugdteams voor de zomervakantie dus niet meer getraind.

Trainers, coaches en teammanagers gezocht

Voor de jongste jeugd en jeugdteams zijn we op zoek naar trainers, coaches en teammanagers. Hockeykennis is een pre voor een rol als trainer of coach, maar zeker geen vereiste. Interesse? Stuur dan een mail naar onze jeugdcoördinator Michelle Rijntjes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Start na de zomervakantie

De trainingen na de zomervakantie starten weer vanaf maandag 19 augustus. In de week van 27 augustus vinden er opstartbijeenkomsten plaats. Zaterdag 31 augustus zijn er oefenwedstrijden voor de jeugd & jongste jeugd, zaterdag 7 september: start herfstcompetitie 2019.

Trainingen jeugd juni

Week 23 – 3 tot en met 7 juni

Maandag 3 juni, dinsdag 4 juni en woensdag 5 juni: Reguliere trainingen volgens het trainingsschema

Donderdag 6 juni en vrijdag 7 juni: Geen trainingen vanwege het Hottentottentoernooi en de voorbereiding hierop.

Week 24 – 10 tot en met 14 juni

Maandag 10 juni: Geen trainingen vanwege Pinksteren

Dinsdag 11 juni, woensdag 12 juni, donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni: Reguliere trainingen volgens het trainingsschema.

Hierna vervalt het huidige trainingsschema.

Zaterdag 15 juni: Seizoensafsluiting inclusief huldiging van de kampioenen – uitnodiging volgt

Week 25 – 17 tot en met 21 juni

Dinsdag 18 juni: Nieuwe teamindeling presenteren aan de trainers en coaches, 19:00 uur jongste jeugdteams, 19:45 jeugdteams.

Woensdag 19 juni 18:00 uur: bekendmaking teamindeling via de website
Zondag 23 juni inloopmoment 9.00 - 11.00 uur

Week 26 – 24 tot en met 28 juni
Trainen in de nieuwe teamsamenstelling voor de jeugdteams
Woensdag 26 juni: Jongste jeugd slotdag voor alle jongste jeugdteams van Blerick, Venlo en Tegelen. Let op: In de oude teamsamenstelling.
28 tot en met 30 juni: C&D kamp

TottenHottenToernooi voor AB jeugd op 22 juni

Op 22 juni 2019 organiseren wij een AB hockeytoernooi met heel veel leuke extra activiteiten.

Het toernooi start 12:00 uur en we gaan de hele dag lekker hockeyen met leuke activiteiten tussendoor. Er wordt natuurlijk voor eten en drinken gezorgd. De dag eindigt met een afterparty die wordt verzorgd door onze DJ (tot 23.59 uur). Het thema van het toernooi is Summer Vibes, dus pak je mooiste, leukste, gekste strandoutfit maar uit de kast en kom er een gezellige dag van maken.

190425 tottenhottentoernooi AB 700