Jongste jeugd kamp 22-23 juni

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni aanstaande vindt het EF-Hockeykamp van THC plaats. Het kamp is bedoeld voor alle F, E6 en E8 teams van THC. Elk Jongste Jeugd team mag dan één nachtje samen met minimaal 2 begeleiders overnachten bij THC. We eten samen, hebben veel plezier samen en op zaterdagochtend spelen alle teams een wedstrijd tegen hun ouders! Hoe leuk is dat?

Aanmelden kamp
Aanmelden verloopt alleen via de coaches en per team. Natuurlijk kan het zijn dat niet iedereen van een team wil meedoen of slechts een deel van het kamp wil bijwonen, geef dit dan svp aan op het bijgevoegde formulier aan de coach. Aanmelding kan dus alleen per team door de coach en kan tot 15 juni a.s. via emailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Natuurlijk is dit een feest voor het hele team. Daarom speciaal ook een oproep om de coach een helpende hand te bieden om dit kamp samen voor uw kind te organiseren!

Kosten deelname kamp
De kosten voor deelname aan het JJ Kamp bedragen €12,50 per kind. Voor kinderen die niet blijven slapen bedraagt de deelname €7,50. De kosten voor deelname dienen contant (gepast) voldaan te worden bij aanvang van het kamp per team door de coach/begeleider.

Vrijdag 22 juni 2018
Vanaf 16.30 uur is er gelegenheid om tenten op te zetten op het terrein van THC.
17.00-19.00 Welkom en Spelvormen
19.00-20.00 Douchen, avondeten
20.00-22.00 Avondprogramma
22.00-22.30 Tandenpoetsen en naar de tent
23.00 Stilte op het kampterrein

Zaterdag 23 juni 2018
07.30 - 08.30 Wassen en klaarmaken voor ontbijt
08.00 - 09.00 Ontbijt, per team
Vanaf 09.30 uur Ouder-kind wedstrijden, beginnend bij F-jes, schema volgt
Vanaf 09.30 uur Opruimen tenten

Belangrijke informatie

• Tenten dienen zelf geregeld en opgezet te worden.
  • Er wordt niet in het clubgebouw geslapen.
  • De kantine is niet geopend om snoep/drinken e.d. te kopen. Er wordt door de organisatie voor avondeten, ontbijt en versnaperingen gezorgd.
  •  Kinderen die niet willen of kunnen blijven slapen worden om uiterlijk 22.00 uur door hun ouders/verzorgers opgehaald en worden om 08.30 uur weer met hun ouders op de club verwacht.
  • Vanwege veiligheidsoverwegingen is open vuur/kampvuur niet toegestaan.
  • Wij vragen minimaal 2 begeleiders per team die blijven slapen en ondersteunen bij onder andere eetmomenten, douchen, naar bed gaan en opstaan. Dit hoeft dus niet de coach te zijn.
  • Vanaf 23.00 uur gaat de avondklok in, ook hierbij vragen we ondersteuning vanuit begeleiders om hierop toe te zien.

Ouder-kind wedstrijden
Tijd om de ouders een lesje in hockey te leren! We zullen dan nog wel eens zien wie de beste is! De ouder-kind wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend 23 juni 2018. De bedoeling is dat de ouders tegen de kinderen spelen. De organisatie hiervan (opstelling etc.) ligt bij de teams zelf. Er zal een schema worden gemaakt waarin wordt weergegeven hoe laat en op welk veld, welk team aan de beurt is. We starten op zaterdagochtend om 9.30 uur en beginnen met de F-teams. Uiteraard mogen broertjes en zusjes ook meedoen.

Na de ouder-kind wedstrijden is het Jongste Jeugdkamp afgelopen en gaan de kinderen naar huis.

Wij zien jullie graag allemaal op 22 juni!

Met sportieve groet,
Dennis van Haasteren en Niels Boots